Efeler Gazetesi

BEYDAĞ’DAN GÖNÜLDEN DAYANIŞMA ÖRNEĞİ

BEYDAĞ’DAN GÖNÜLDEN DAYANIŞMA ÖRNEĞİ
12 Şubat 2023 - 17:25

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, Nurdağı ve Kahramanmaraş’a giderek oradaki vatandaşlar ile bir araya geldi.

Ülkemizi yasa boğan felaket sonrası deprem bölgesine giden Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, Gaziantep Nurdağı ve Kahramanmaraş’ta depremzedelerin yanında oldu.

Vatandaşların gerçek ihtiyaçlarını tespit etmeye çalıştıklarını belirten Yılmazlar, Beydağ halkının yardımlarını bölgeye getirdiklerini belirtti.

Bölgede yardımın ulaşmadığı bölgeler olduğunu belirten Yılmazlar, şunları söyledi: “Karmaşık duygular içindeyiz. 8 kişilik ekibimizle geldik, Beydağlı hemşehrilerimizin yardımlarını kardeşlerimize ulaştırdık. Özellikle Nurdağı ilçesinde hasar görmeyen yapı yok gibi. Gerçekten çok büyük bir felakete tanıklık ettik. Nurdağı’ndan sonra Kahramanmaraş’a geçtik. Çok ihtiyaç var burada. Tüm bu ihtiyaçların giderilmesi gerekiyor, biz de elimizden geleni yapacağız.”

BEYDAĞ’DAN GÖNÜLDEN DAYANIŞMA ÖRNEĞİ

Deprem sonrası Beydağ halkı, çok önemli bir dayanışma örneği sergiledi. Belediyenin belirlediği alanlara tonlarca yardım iletildi. Şu ana kadar afet bölgesine gönderilmek üzere İzfaş’ın Fuar İzmir’deki toplama alanına 3 kamyon ve 2 kamyonet yardım malzemesi iletildi. Belediye Başkanı ve beraberindekiler de bugün 2 kamyonet malzemeyi afet bölgesine getirdi.

Bu

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi