Efeler Gazetesi

Başkan Özcan oyunu kullandı

Başkan Özcan oyunu kullandı
31 Mart 2024 - 19:54

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan da kendisinden sonra belediye başkanı olacak ismi belirlemek üzere Yavuz Selim İlkokulu 1350 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

2019 seçimlerinde Nazilli Belediye başkanı seçilen ancak AK Parti tarafından tekrar aday gösterilmeyen Özcan yerine gelecek ismi belirlemek üzere oyunu kullandı. Sabahın erken saatlerinde oyunu kullanacağı Yavuz Selim İlkokulu’na eşi Aslı Özcan ve çocuklarıyla birlikte gelen Özcan 1350 numaralı sandığa oyunu attı.

Okulun bahçesinde basın mensuplarına konuşan Özcan “Siyasetin içinde hep yer aldık ama 2012 yılından itibaren hep görevle yer aldık. İlçe başkanlığı, belediye başkanlığı gibi. Hareketli bir dönemdi. 12 yıl süren bu dönemin içerisindeyken de oy kullanmak nasip oldu. İş demokrasi şöleni olan bu seçimlerde Nazilli’de de süreç güzel geçti. İstenmeyen olaylar yaşanmadı ufak tefek şeyler dışında. Bunlar bizi ziyadesiyle mutlu etti. Ülkemizde başka şehirlerde zorlu olaylar yaşanırken, Nazilli’mizde herhangi bir sıkıntının yaşanmamış olması, vatandaşlarımızın birbiriyle olan dayanışması demokratik bakımdan güzel bir süreç oldu. Ben hayırlı uğurlu olsun diyorum. İnşallah kazanan Nazilli olur, Nazilli halkı olur. İnşallah Nazilli’de yapılacak işlerin ve 5 yıl idarecilerin belirlendiği seçim süreci ilçemize, ülkemize hayırlı olur” dedi. YENİKIROBA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi