Efeler Gazetesi

BAŞKAN DİNÇER’DEN ÇİNE’YE YENİ SANAYİ SİTESİ

BAŞKAN DİNÇER’DEN ÇİNE’YE YENİ SANAYİ SİTESİ
14 Şubat 2023 - 15:57

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine’ye yeni bir karma esnaf sanayi sitesi kazandırmak için ilk adımı attıklarını belirterek, projenin tamamlanmasıyla birlikte şehir içi trafiğin büyük ölçüde rahatlayacağını ifade etti.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine’ye yeni bir karma esnaf sanayi sitesi kazandırılarak şehir içi trafiğin rahatlatılması için ilçe merkezinde faaliyet gösteren inşaat malzemeleri, hayvan yemi ve saman satıcılarının yetkilileriyle bir araya geldi.

Çine Belediyesi Havuzlu Sosyal Tesisler’de gerçekleştirilen toplantıda Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, yeni sanayi sitesiyle ilgili projesini esnafla paylaştı. Başkan Dinçer’in projesini olumlu karşılayan esnafın da görüşleri doğrultusunda yeni sanayi sitesinin kurulması için ilk adım atıldı. Toplantıda Çine Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilecek projenin detayları da konuşuldu. Yolboyu Mahallesi’nde Çine Belediyesi’ne ait 35 dönümlük arazi üzerine kurulması planlanan projenin hayata geçirilmesi için bir kooperatif kurulmasına karar verildi. Projenin hayata geçirilmesiyle şehir içi trafiğinin önemli ölçüde rahatlayacağını belirten Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Projemiz tamamlanıp esnafımız yeni işyerlerine taşındığında şu anda çarşı merkezine kısıtlı olan kamyon ve tır girişi tamamen yasaklanacak. Esnafımızın buraya taşınmasıyla şehir içi trafik de rahatlayacak. Projemizi en kısa sürede hayata geçirmek için çalışmalarımız sürecek” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi