Efeler Gazetesi

“BAŞARIYI GÖLGELEMEYE Mİ ÇALIŞIYORLAR?”

“BAŞARIYI GÖLGELEMEYE Mİ ÇALIŞIYORLAR?”
06 Mayıs 2023 - 14:23

Yenipazar ve Efeler ilçelerinde Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Aydın Milletvekili Adayı Evrim Karakoz’un afişleri henüz kimliği bilinmeyen şahıslarca parçalandı.

Millet İttifakı ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin ( CHP) afiş ve posterlerine düzenlenen provokatif saldırılar devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre, Aydın’ın Yenipazar ve Efeler ilçelerinde çeşitli noktalara asılan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Aydın Milletvekili Adayı Evrim Karakoz’un afişlerine yönelik saldırı gerçekleştirildi. Kimliği bilinmeyen şahıslarca gerçekleştirilen saldırılara vatandaşlar da tepki gösterdi.

“BAŞARIYI GÖLGELEMEYE Mİ ÇALIŞIYORLAR?”

Geçtiğimiz günlerde Yenipazar ilçesinde birçok mahalleyi ziyaret ederek Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamını ileten CHP Aydın Milletvekili Adayı Evrim Karakoz’a vatandaşlar yoğun ilgi göstermiş, kendisine destek sözü vermişlerdi.

Ziyaretin hemen ardından Kılıçdaroğlu ve Karakoz’un posterlerine gerçekleştirilen provokatif saldırı vatandaşlarca sosyal medyada “Bizim ilgimizi görenler başarıyı mı kıskanıyorlar? Amaçları başarıyı gölgelemek mi?” şeklinde yorumlandı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi