Efeler Gazetesi

“Başarılı olacağımıza inancım tam”

“Başarılı olacağımıza inancım tam”
02 Nisan 2024 - 18:10

31 Mart yerel seçimlerinde Efeler Belediye Başkanı seçilen CHP’li Anıl Yetişkin, “Kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, birlikte daha güçlü ve daha başarılı olacağımıza inancım tamdır” dedi.

31 Mart yerel seçimlerinde CHP’den Efeler Belediye Başkanı seçilen Anıl Yetişkin, “Kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden başarılı olacağımıza inancım tam” mesajı verdi.

Yetişkin, yaptığı açıklamada, “Dün yapılan mahalli idareler seçiminde Efeler Belediye Başkanlığı için şahsıma verdiğiniz destekten dolayı büyük bir mutluluk ve gurur içindeyim.

Bana olan güveniniz, inancınız ve samimiyetiniz için içtenlikle teşekkür ediyorum. Her birinizin desteği, benim için çok kıymetli ve önemli” ifadelerini kullandı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Beşiktaş’ta eğlence merkezinde çıkan yangında 25 kişi hayatını kaybetti

Beşiktaş’ta eğlence merkezinde çıkan yangında 25 kişi hayatını kaybetti

“Bu süreçte beni yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyen herkese ayrıca minnettarım” diyen Yetişkin, şöyle devam etti: “Başta Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Özlem Çerçioğlu olmak üzere, Aydın Milletvekillerimiz Sn. Bülent Tezcan, Sn. Hüseyin Yıldız, Sn. Süleyman Bülbül, Sn. Evrim Karakoz’a, CHP İl Başkanımız Sn. Hikmet Saatçı’ya, Efeler İlçe Başkanımız Sn. Süha Bayırlı’ya, kadın ve gençlik kollarıma, parti örgütüme ve meclis üyesi adayı arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”

“HEDEF DAHA  YAŞANABİLİR BİR EFELER…”

Anıl Yetişkin, “Sizlerin desteği ve güveniyle, Efeler’imizi daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getirmek için var gücümle çalışacağım. Kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, birlikte daha güçlü ve daha başarılı olacağımıza inancım tamdır. 1881’de Selanik’te doğan, mavi gözlü Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığından ayrılmadan Efeler’e hizmet etmeye söz verirken, hepinize bir kez daha teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” sözlerine yer verdi. YENİ KIROBA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi