Efeler Gazetesi

Aydın Genç Efeler Tekerlekli Basketbol takımı namağlup şampiyon oldu

Aydın Genç Efeler Tekerlekli Basketbol takımı namağlup şampiyon oldu
22 Eylül 2022 - 17:44

Romanya’nın Braşov şehrinde düzenlenen Tekerlekli Sandalye Basketbol şampiyonasında Aydın Genç Efeler Spor Kulübü Aydın’a namağlup ve birincilik ile döndü.

Bulgaristan’da yapılan Varna turnuvasından sonra Romanya’nın ev sahipliğinde Braşov şehrinde yapılan Tekerlekli Sandalye Basketbol şampiyonasına Aydın Genç Efeler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol damga vurdu. Genç Efeler 2 gün içinde çıktıkları 6 karşılaşmayı kazanarak namağlup şampiyon oldu. Turnuvada en genç yaş ortalamasına sahip olması nedeniyle çıktıkları karşılaşmalarda üst düzey performans sergileyen takımına gösterdiği büyük başarıdan dolayı teşekkür eden Aydın Genç Efeler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Güler, “Bu şampiyona için bizlere destek veren, gönülleri ile bizlerle olan tüm sevenlerimize çok teşekkür ederiz” dedi.
Başkan Mehmet Güler şampiyona hakkında şu açıklamayı yaptı; “Aydın Genç Efeler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı Bulgaristan Varna turnuvası sonrası 17-18 Eylül’de Romanya Braşov’da düzenlenen şampiyonada 1’inci gelerek şampiyon oldu. Balkan ülkeleri takımlarının katılımıyla düzenlenen şampiyonada 6 takımla mücadele veren Genç Efelerimiz 2 günde 6 maç oynayarak üst düzey bir performans sergileyerek namağlup şampiyon oldu. Turnuvaya katılan tüm takımlar arasında adının hakkını vererek en genç yaş ortalamasına sahip olan genç Efelerimiz takım kaptanımız Berkay Uslu ile şampiyonanın en skorer oyuncusu ödülünü kazandı. Ayrıca takımımızın 20 yıllık emektarı ve bu yıl artık takımımızın başında antrenör olarak çıkacak olan Serdar Erturan hocamın da antrenörlük kariyerinin ilk maçları ve turnuvası olması sebebiyle de çok kıymetli bir başarıyı daha tarihimize kaydetmenin mutluluğunu yaşadık. Takımımıza yeni katılan ve bizlere güç veren sporcularımız Uğur ve Selime kardeşlerimin de ilk maçlarında sayı bulmaları bizleri ayrıca mutlu etti. Bu şampiyona İçin bizlere destek veren, gönülleri ile bizlerle olan tüm sevenlerimize çok teşekkür ederiz”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi