Efeler Gazetesi

Atabay: “Bizi kimse korkutamaz”

Atabay: “Bizi kimse korkutamaz”
18 Haziran 2021 - 13:06

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, ilçedeki bir kafede sopalı saldırıya uğradı. Saldırıyı “organize bir iş” olarak nitelendiren Atabay, “Görevimizin başındayız, bizi kimse korkutamaz” dedi.
Didim’in CHP’li Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ve avukatı, ilçedeki bir kafede bir grubun sopalı saldırısına uğradı. Saldırı sonucunda yaralanan Başkan Atabay, “Bizi kimse korkutamaz. Bildiğimiz yolda, kanunlar çerçevesinde çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
Olayla ilgili harekete geçen emniyet güçleri, 6 kişiyi gözaltına aldı.
Olay, gece saatlerinde ilçedeki marinada bulunan bir kafede meydana geldi. Mekâna gelen bir grup, Atabay ve yanında bulunan şahsi avukatına beyzbol sopalı saldırıda bulundu. İşletme çalışanlarının ve çevredekilerin araya girmesiyle saldırganlar olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Başkan Atabay ve avukatı, sağlık kontrolü ve darp raporu için ilçedeki özel bir hastaneye geçti. Olayın ardından harekete geçen emniyet güçleri, kısa süre içerisinde 6 zanlıyı yakaladı.
“BEYZBOL SOPALARIYLA VURDULAR”
Bir televizyon kanalının canlı yayınında olaya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Atabay, “Misafirlerimle restoranda otururken kalabalık bir grubun sopalı saldırısına uğradık. Acımasızca, öldürme kastıyla, çok ağır bir şekilde, beyzbol sopalarıyla bize vurdular. Şimdi tabii bunun biraz gerisine gitmek isterim. Bu olay akşam meydana gelmiş, tekil bir olay değil. Bu olay 2015 yılından beri bir rant çetesinin yaptığı olaylardan en sonuncusudur. Çok daha evvelden de, geçmiş yıllarda evimi otomatik silahlarla taradılar. Okuldan çıkan kızımı kaçırmaya kalktılar. Gayet organize bir şekilde yapılmış, bir çetenin işi” ifadelerini kullandı.
“MÜCADELEMİZE DEVAM EDECEĞİZ”
Sosyal medya hesabından yayımladığı videoyla takipçilerine ve kamuoyuna seslenen Atabay, “Sağlığımız yerinde, işimizin başındayız. Didim halkının huzurunu kaçırmaya çalışmak isteyen rant çetesine karşı da mücadelemize devam ediyoruz, devam edeceğiz. Didim halkının hakkını hiç kimseye yedirmeyeceğimizi söyledik. Bu yolda da devam edeceğiz. Olayın failleri polis tarafından çok kısa sürede yakalandı. Bu ilk değil, son da değil. Ama biz mücadelemize devam edeceğiz. Görevimizin başındayız, sağlığımız yerinde. Bizi kimse korkutamaz. Bildiğimiz yolda, dürüst bir şekilde, kanunlar çerçevesi içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz” değerlendirmesinde bulundu.
SEMİH BAŞKAR

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi