Efeler Gazetesi

AKSU, TELEFONUNU DA VEREREK VATANDAŞIN HİZMETİNDE OLACAĞINA DAİR İMZALI TAAHHÜTNAME DAĞITIYOR

AKSU, TELEFONUNU DA VEREREK VATANDAŞIN HİZMETİNDE OLACAĞINA DAİR İMZALI TAAHHÜTNAME DAĞITIYOR
05 Mayıs 2023 - 9:39

AKSU, Belediye Başkanlığında olduğu gibi, hep Halkın hizmetinde olacağını , 7 gün 24 saat kendisini arayan vatandaşların dertlerine ortak olacağını verdiği imzalı taahhütname ile açıkladı.

 

Aydın Bağımsız Milletvekili Adayı, Efsane Belediye başkanı olarak anılan, ODTÜ Öğretim Görevlisi, Yüksek Mühendis ve Kent Bilimci Hüseyin AKSU, tek başına seçim arabasının üzerinden yürüttüğü çalışma ile Aydın’ın 17 ilçesi 678 mahallesinde Vatandaşa ne yapacağını, sorunları nasıl çözeceğini anlatıyor. Siyasi yaşamında hep halkın içinde olduğunu her vatandaşın derdine ortak olduğunu ve çözmeye çalıştığını anlatan Aksu, telefon numarasını da içeren imzalı bir TAAHHÜTNAMEYİ bizzat kendisi vatandaşa vererek , halkın gerçek vekili olmaya söz veriyor.

AKSU, inanılmaz bir seçim kampanyasına imza atıyor ve takdir topluyor. Her gün Aydın’ı karış karış dolaşarak, en az 15 saat Vatandaşla temas halinde olan Aksu    TAAHHÜTNAMESİNDE; ŞÖYLE DİYOR.

“HÜSEYİN AKSU OLARAK SİZE SÖZ VERİYOR VE TAAHHÜT EDİYORUM”

SİZLERİN DESTEĞİ İLE MİLLETVEKİLİ OLDUĞUMDA, SADECE VE SADECE SİZİN VEKİLİNİZ OLACAĞIM. BANA 7 GÜN 24 SAAT GERÇEKTEN ULAŞABİLECEKSİNİZ. BUNUN İÇİN, AYDIN’DA VE ANKARA’DAKİ MEVCUT OFİSLERİMİ VATANDAŞA TAHSİS EDECEĞİM. BU “VATANDAŞ BÜROLARI” NDA, SİZİN DERTLERİNİZİ DİNLEYİP, SORUNLARINIZLA İLGİLENECEĞİM.

“BU BENİM SİZE SÖZÜM VE TAAHHÜDÜMDÜR”

ŞİMDİ, ALTINDA İMZAM OLAN BU TAAHHÜTNAMEYİ SAKLAYIN. İYİ SAKLAYIN, BU SİZİN ADINIZA DÜZENLENMİŞ BİR BELGEDİR.  İSTEK VE SORUNUNUZUN ÇÖZÜMÜNÜ İSTECEKSİNİZ. BU SİZİN VATANDAŞ KİMLİĞİNİZ OLACAK. HİÇ KAYBETMEYİN. BU KİMLİK SÜRESİZDİR. SİZİN ARTIK İYİ VE KÖTÜ GÜNÜNÜZDE YANINIZDA OLAN GERÇEK BİR VEKİLİNİZ VAR, SİZİN BİR AĞABEYİNİZ, BİR BABANIZ VAR. ÖYLE DÜŞÜNÜN, HEPİNİZE SEVGİ VE SELAMLARIMLA, ALLAH’A EMANET OLUN.

AKSU, hitap ettiği topluluklarda, kendisinin liderlerin değil vatandaşın hizmetinde olacağını vurgulayarak, Sadece Aydın’ın Projeleri değil, ayni zamanda, beni arayan tüm vatandaşlarımın sorunlarının çözümü için çalışacağım ve onların dert ortağı olacağım diyor.

Aksu’nun Başkanlık dönemini bilen Vatandaşlar, Aksu’nun Belediye Başkanlığında da, Halk günleri düzenleyerek herkesin derdini tek tek dinlediğini, hep sokakta vatandaşın içinde olduğunu hatırlatıyorlar. Onu seçeceğiz ve Türkiye’de Vekil nasıl olunurmuş herkese göstereceğiz. Siyasete AYDIN ‘dan ders vereceğiz diyorlar..

 

 

 

 

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi