Efeler Gazetesi

19 Mayıs, etkinliklerle kutlanacak

19 Mayıs, etkinliklerle kutlanacak
18 Mayıs 2022 - 22:34

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Aydın’da bir dizi etkinlik düzenlenecek. Valilik önündeki törenin ardından Adnan Menderes Stadyumunda gösteriler yapılacak

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, yurt genelinde olduğu gibi Aydın’da da çeşitli etkinliklerle kutlanacak.
İlk olarak saat 10.00’da Aydın Valiliği önündeki Atatürk Anıtı’na Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü çelengi sunulacak. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından törene katılan grup, Adnan Menderes Stadyumuna kortej yürüyüşü gerçekleştirecek.
Stadyumda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu konuşma yapacak. Gençlik adına yapılacak konuşmanın ardından şiir okunacak. Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi ile Gençliğin Atatürk’e Cevabının okunmasının ardından halk oyunları, karate, step, zumba, tekvando ve jimnastik gösterileri yapılacak. Atletizm bayrak yarışının da yapılacağı törende yarışta birinci olan kız ve erkek sporcular tarafından Vali Hüseyin Aksoy’a çiçek takdim edilecek.
Başarılı sporculara ödül takdiminin ardından protokol üyeleri sahaya inerek kültürel ve sportif stant ve istasyonları gezecek. YENİ KIROBA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi