Efeler Gazetesi

Zehra öğretmene son görev

Zehra öğretmene son görev
18 Ekim 2022 - 9:34

Aydın Atatürk Anadolu Lisesi’nde İngilizce Öğretmeni olarak görev yapan Zehra Vuslat Yılmaz, yaşamını yitirdi. Bir süredir şeker hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü öğrenilen 41 yaşındaki Yılmaz, Yavuz Sultan Selim Camisi’nde kılınan namazın ardından gözyaşları arasında toprağa verildi

Atatürk Anadolu Lisesi İngilizce öğretmenlerinden Zehra Vuslat Yılmaz (41) yaşamını yitirdi. Bir süredir şeker hastalığı nedeniyle tedavi gören Yılmaz’ın vefatı sevenlerini ve eğitim camiasını yasa boğdu.
Devecilik Kültürü ve Deve Güreşleri Federasyonu (DEGÜF) Onursal Başkanı Metin Çetin’in kızı olan, evli ve bir çocuk annesi Yılmaz için ikindi vakti Yavuz Sultan Selim Camisi’nde tören düzenlendi. Aile fertleri, cenaze namazı öncesinde cami avlusunda taziyeleri kabul etti.
UZUN SÜRE GÖZYAŞI DÖKTÜLER
Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri de öğretmenlerini son yolculuğuna uğurlamak için camiye akın etti. Metin Çetin, kızının tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.
Genç yaşta yaşama veda eden öğretmenin cenazesi kılınan namazın ardından, Kemer Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Cenaze törenine Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Efeler İlçe Millî Eğitim Müdürü Hakan Özcan, Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası (Eğitim – İş) Aydın Şubesi Başkanı Şaban Özdemir, çok sayıda meslektaşı, öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.
MESLEĞİNE TUTKUYLA BAĞLIYDI
Vefatıyla sevenlerini ve eğitim camiasını yasa boğan Zehra Vuslat Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Efeler Belediyesi TV’de katıldığı programda, “Her Öğretmenler Günü’nde çok mutlu oluyorum, duygulanıyorum. Hatta Öğretmenler Günü’nde kürsüye çıktığım zaman gözyaşlarımı tutamayıp ağladığım zamanlar bile olmuştur. 18’inci yılımı çalışıyorum. Hala aynı heves ve heyecanla devam ediyorum” ifadelerini kullanmıştı.YENİ KIROBA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi