Efeler Gazetesi

Yıldızsporlulardan sürpriz ve anlamlı ziyaret

Yıldızsporlulardan sürpriz ve anlamlı ziyaret
20 Eylül 2022 - 16:40

Aydın Yıldızspor Kulübü Başkanı Kaya Özcan ile yöneticilerden Aydın Eren ve Tuğrul Çıvgın hayatlarına pozitif dokunuş yapan öğretmenleri Mihrinur Gülal’e sürpriz ziyaret gerçekleştirdiler.

Mihrinur Gülal öğretmenin evine yaptığı sürpriz ziyarette söze hayatımızdaki pozitif enerjiler demekle başlayan Başkan Kaya Özcan “1975 – 1976 eğitim öğretim döneminde Aydınımıza her yıl değer katmaya devam eden Turizm ve Otelcilik bölümü (önce Ege Üniversitesi sonra 9 Eylül Üniversitesi ve sonrasında Adnan Menderes Üniversitesi olarak) açıldı. Bu bölümde özellikle yiyecek ve içecekle ilgili alanda öğrencilerine hem öğretmen hem de hayatlarına pozitif dokunuş yapan öyle bir insan var ki. Anlatılmaz, yaşanır” dedi.
“HAYATA DAİR POZİTİF DOKUNUŞLARINDAN PAYINI ALIR”
Mihrinur Gülal hocanın 1975 yılında Kız Meslek Lisesinde 5 bölümde okul müdürlüğü görevini devam ettirdiğini belirterek “ Ege Üniversitesi hocalarımızın dikkatini çeker ve aynı yıl Turizm ve Otelcilik Yüksek Okulunda yiyecek ve içecekle ilgili alanda ders vermeye başlar. O yıllarda öğrenciler arasında ne kadar düşünce ayrılıkları olsa da hepsi Mihrinur Gülal hocamızın dersinde aynı çatı altında birbirleriyle sorun yaşamadan eğitim öğretim hayatlarına devam ederler. O yıllarda üniversitenin kantininde çalışan şuan Yıldız Kıraathanesi’nin işletmecisi ve aynı zamanda Yıldızsporumuzun emektar yöneticilerinden Aydın Eren abimiz de Mihrinur Hocamız’ın hayata dair pozitif dokunuşlarından payını alır. Yıllar geçse de Aydın Eren abimiz Mihrinur Gülal hocamızı unutmaz. Mihrinur Gülal hocamız Aydın Eren abimizi, Yıldızspor’da yaptıklarımdan dolayı da beni takdir etti. Hayat onları aynı mahallede yine buluşturdu. Mihrinur hocamızdan hayata dair çok güzel anılar dinledik. Mihrinur Gülal hocamıza sağlıklı nice güzel yıllar dileriz’’ dedi.
Aydın Yıldızspor Kulübü Başkanı Kaya Özcan ile birlikte yöneticilerden Aydın Eren ve Tuğrul Çıvgın, Mihrinur Gülal’e ismi yazılı formayı kendisine takdim etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi