Efeler Gazetesi

Yavuz: “Biz tarih yazıyoruz! Tarih olanlar düşünsün! Durmak yok, yola devam!”

Yavuz: “Biz tarih yazıyoruz! Tarih olanlar düşünsün! Durmak yok, yola devam!”
30 Aralık 2022 - 20:54

Gündeme dair açıklamada bulunan AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, “Türkiye Cumhuriyeti 100. Yaşına girerken milletimizin talepleri ve çağın gereksinimlerine yönelik çalışmalarımız 14 Ağustos 2001’den beri ilk günkü heyecanımızla devam ediyor. 85 milyon nüfusa sahip genç Türkiye’mizi 21 yıllık yolculuğumuzda her gün bir adım ileriye taşımaya devam ediyoruz” dedi.

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yıllar evvel ifade ettiği gibi, “Biz bu millete efendi değil, hizmetkar olmaya geldik.” anlayışı ile sorunlara karşı kalıcı çözümler üretiyor, Türkiye Yüzyılı’nı hep birlikte inşa etmek üzere kararlılığımızı gösteriyoruz” diye konuşan AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz şunları kaydetti:

MİLLETİN TALEPLERİNİ KENDİ SİYASİ PLANLARINA OYUNCAK YAPMALARINA İZİN VERMEDİK

Cumhuriyetimizin kazanımlarının üzerine 20 yılda çok şey kattık. 80 yıldır yapılamayanın kat kat fazlasını yaptık. ‘Önce insan’ dedik, insanımızın refahını artırmak için çok çalıştık ve nihayet milletimizin uzun süredir beklediği birçok sorunu çözüme kavuşturduk.

2022 yılının son günlerinde, vatandaşlarımıza verdiğimiz sözlerin tek tek yerine getirildiğine şahit olduğumuz bir süreçten geçiyoruz. İlkeli ve insan odaklı siyaset anlayışıyla, AK Parti olarak söylediğini yapan bir duruş sergiledik.

Nitekim dün, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, ülkemizdeki yaklaşık 2 milyon 250 bin vatandaşımızın uzun yıllardır beklediği emekliliğine ilişkin çalışmaların detaylarını açıklayarak müjdeyi verdi.

Dünyanın çok kritik bir kavşakta olduğu bu dönemde, 6’lı yeme içme masasının milletin beklenti ve taleplerini kendi siyasi planlarına oyuncak etmesine izin vermedik, vermeyeceğiz. Gün itibariyle ardı ardına açıklanan müjdelerin sonunda, muhalefetin ne denli telaşlandığını, birbirine düştüğünü aziz milletimizle birlikte izlemekteyiz.

“YAPARSA AK PARTİ YAPAR, YAPARSA CUMHUR İTTİFAKI YAPAR, YAPARSA ERDOĞAN YAPAR.”

Yıl içerisinde birçok müjdeli haberi duyurduk. Taşeron ve geçici işçiler için yapılan düzenlemeler, emeklilerin bayram ikramiyelerinin iyileştirilmesi, 3600 ek gösterge, asgari ücretin 455 dolara çıkarılması, yarınlarımızın teminatı gençlerimizin KYK kredi borçlarının silinmesi, tüm dünya enerji kaynaklarına erişim problemi yaşarken, ülkemizin enerji kaynaklarından uzun yıllar faydalanması hedefiyle 1 trilyon dolarlık 710 milyar metreküp doğalgaz keşfi, temel gıda ürünlerinde KDV’nin %1’e düşürülmesi, yerli ve milli gururumuz TOGG, bağımsız sanayiimizin iftiharı İHA – SİHA’larımız ve daha nice müjdeler Cumhur İttifakı’nın insan odaklı hizmet anlayışınının göstergeleridir.

AK Parti olarak günübirlik siyasetten ve polemiklerden uzak, bu millete her daim hizmet etmeye devam edecek; kucaklayıcı ve kuşatıcı tarzımızla sorunlara çözüm üreteceğiz.

Çünkü biz millete hizmeti, ibadet aşkı olarak gören bir anlayışın mensuplarıyız. SEMİH BAŞKAR

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi