Efeler Gazetesi

Yakup Er, İhracat Yıldızı Ödülü’ne Layık Görüldü

Yakup Er, İhracat Yıldızı Ödülü’ne Layık Görüldü
12 Ocak 2023 - 22:10

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Er, İhracat Yıldızı Ödülü’ne Layık Görüldü

Ege İhracatçı Birlikleri tarafından düzenlenen “2022 Yılı İhracatın Yıldızları Ödül Töreni’nde, Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Er, ihracat yıldızı ödülüne layık görüldü.

Ege İhracatçı Birlikleri (EİB), 2022 yılında ülkemiz ihracatına 2022 yılında 7,6 milyar dolarlık katkı sağlayan 58 firmayı onurlandırdı. Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği üyelerinden olan Eraydın Tarım Ürünleri Gıda Petrol Hayvancılık İnşaat Nakliye San.ve Tic.İhr.İth .Ltd.Şti. sahibi Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Er, ülkemiz ihracatına sağlamış olduğu katkılarından dolayı zeytin ve zeytinyağı sektöründe ikinciliğe layık görüldü.

Eraydın Tarım Ürünleri Gıda Petrol Hayvancılık İnşaat Nakliye San.ve Tic.İhr.İth .Ltd.Şti. sahibi Yakup Er’e ödülünü, Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi ve Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Davur Er takdim etti.

Ödül töreni sonrası açıklamalarda bulunan Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Er, Ege İhracatçı Birlikleri tarafından düzenlenen 2022 Yılı İhracatın Yıldızları Ödül Töreni’nde ödüle layık görülen firmaları tebrik ederek, ülkemiz ekonomisi için aynı özveri ve azimle üretmeye, istihdam sağlamaya ve beraberinde ülkemiz ihracatına katkı sunmaya devam edeceklerini vurguladı.

Ege İhracatçı Birlikleri tarafından düzenlenen İhracatın Yıldızları Ödül Töreni’nde, sektörünün ihracat yıldızı olan ve ödülle taçlandırılan Aydın Ticaret Borsası üyelerini ve diğer firmaları tebrik eden Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, ülkemiz ekonomisine sağladığı katkılardan dolayı ihracatçı firmaları tebrik ederek başarılarının devamını temenni etti. HABER MERKEZİ

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi