Efeler Gazetesi

Vali Aksoy, oyunu kullandı

Vali Aksoy, oyunu kullandı
14 Mayıs 2023 - 17:31

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu’nda eşi Hülya Aksoy’la birlikte oy kullandı. Yoğun katılımın olduğu seçimde Vali Aksoy ve eşi, oy kullanma sırasında bekledi.

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, 13’üncü Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri için Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu’ndaki 2016 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

Oy vermeye eşi Hülya Aksoy’la birlikte gelen Vali Aksoy, okul bahçesinde vatandaşlarla selamlaştı. Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği seçimde Vali Aksoy ve eşi, oy kullanma sırasının kendilerine gelmesini bekledi.

“HAYIRLI OLSUN”

Oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Aksoy, “Türkiye genelinde olduğu gibi Aydın’da da oy verme işlemleri herhangi bir sorun olmadan devam ediyor. Ay il genelinde toplamda 876 bin 562 seçmen oy kullanıyor. 5 bin 500 güvenlik görevlisi görevlendirildi. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Temennimiz, olumsuzluk yaşanmadan seçimlerin tamamlanmış olması, halkın özgür iradesini sandıklara yansıtması. Hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

“Kuyruk olduğuna göre katılım yüksek” diyen Aksoy, halkın demokratik bir şekilde oyunu kullanmasının önemine işaret etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi