Efeler Gazetesi

VALİ AKSOY GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ

VALİ AKSOY GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ
10 Ocak 2023 - 18:04

Aydın Valisi Sayın Hüseyin Aksoy, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” münasebetiyle düzenlenen kahvaltı programında ilimizde görev yapan ulusal ve yerel basının güzide temsilcileri ile bir araya geldi.

Her yıl kutlanan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Aydın Valiliği tarafından düzenlenen kahvaltı programında yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi. Düzenlenen etkinlikte konuşma yapan Vali Aksoy, Aydın iline hizmetlerinden dolayı basın mensuplarına teşekkür etti.

“Gazetecilik fedakarlıktır”

Günün anlam ve önemini belirterek bir konuşma yapan Aksoy, “basınımızı mesai arkadaşı olarak görüyoruz. Haber alma hak ve özgürlüğünün ortaya çıkmasında basınımızın rahat bir şekilde çalışması, haberini yapması önem arz ediyor. Aydın ilimiz, basında kendisini geliştirmiş önemli bir altyapıya sahip olan bir kenttir. Aydın’ın gelişmesi ve kalkınması noktasında hepimiz ortak bir anlayış içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Basınımızın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Basının gayreti, ortaya koyduğu tutum ve davranışlar bizler için oldukça değerli” dedi.

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy konuşmasına şu sözlerle devam etti: “Yağmur, çamur, kar, kış demeden afet anında basınımız haberinin peşine koşuyor. Çok zor şartlar altında bile olsa haberini herkese ulaştırmak için büyük bir fedakârlık gösteriyor. Aydın’da da bu anlayış içerisinde görev yapan siz değerli basın mensuplarının ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü’ kutluyorum. Bu vesileyle hayatını kaybeden bütün gazetecilerimizi rahmetle anıyor, emekliye ayrılan gazetecilerimize de sağlık ve esenlikler diliyorum. Siz değerli gazetecilerimize de görevlerinde başarılar, sağlıklı ve huzurlu bir çalışma ortamı diliyorum.”

Program basın mensupları ile hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi