Efeler Gazetesi

Ülken ve Çondur, Aydın’ı gururlandırdı

Ülken ve Çondur, Aydın’ı gururlandırdı
27 Haziran 2022 - 13:06

Aydın incirinin Avrupa Birliği (AB) coğrafi işaret tescili almasına öncülük eden TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Başkanı Hakan Ülken ile Aydın kestanesinin Türkiye’nin coğrafi işaretli dördüncü ürünü olarak AB’de tescil edilmesine öncülük eden Aydın Ticaret Borsası Başkanı Fevzi Çondur’a plaket verildi

Aydın incirinin AB coğrafi işaret tescili almasında öncü rol üstlenen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı Hakan Ülken ile Aydın kestanesinin Türkiye’nin coğrafi işaretli dördüncü ürünü olarak AB’de tescil edilmesine öncülük eden Aydın Ticaret Borsası Başkanı Fevzi Çondur’a plaket verildi.
Ülken ve Çondur, ödülünü TOBB’un 70’inci kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen etkinlikte Ticaret Bakanı Mehmet Muş ile TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan aldı. Ülken, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Aydın incirimizin AB raflarında döviz bazlı marj yükselmesine vesile olan bu adımımız ve başarı, tüm odamızın ve ilimizin başarısıdır” ifadesini kullandı.
Aydın Ticaret Borsası’nın sosyal medya hesabından da konuya ilişkin yapılan paylaşımda, “TOBB 70.Yıl Kutlamaları kapsamında Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur’a Ticaret Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muş ve Birlik Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Borsamız tarafından Aydın Kestanesinin ülkemizin 4. Coğrafi işaretli ürünü olarak Avrupa Birliği’nde tescillenmesi dolaysıyla plaket takdim etti” görüşlerine yer verildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi