Efeler Gazetesi

TEZCAN: “İKTİDARA GELDİĞİMİZDE BÜTÜN TÜRKİYE’Yİ KUCAKLAYACAĞIZ’

TEZCAN: “İKTİDARA GELDİĞİMİZDE BÜTÜN TÜRKİYE’Yİ KUCAKLAYACAĞIZ’
07 Mayıs 2023 - 12:24

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, “Türkiye uzun zamandır gerilim ve sıkıntı içerisinde yaşadı. 15 Mayıs sabahı iktidara geldiğimizde bütün Türkiye’yi kucaklayacağız. Mevcut iktidarın aksine ayrıştırıcı değil, birleştirici olacağız” dedi

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Kuşadası Şubesi ve Davutlar Alevi Kültürünü Tanıtma ve Dayanışma Derneği Cemevi tarafından Güzelçamlı Mahallesi’nde bulunan Zeus piknik alanında geleneksel dayanışma pikniği düzenlendi. Etkinliğe CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, CHP Kuşadası İlçe Örgütü Başkanı Mehmet Gürbilek, CHP Kuşadası İlçe Örgütü Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Dağlı, Kuşadası Belediye Başkan Vekili Gürol Turhan, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, belediye meclis üyeleri, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Kuşadası Şubesi Başkanı Erdal Kılınç, Davutlar Alevi Kültürünü Tanıtma ve Dayanışma Derneği Cemevi Başkanı Haydar Erdoğan ve sivil toplum kuruluşları katıldı. Halayların çekildiği etkinlikte birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verildi.

‘KARA BULUTLAR DAĞILACAK’

Dayanışma etkinliğinde konuşan Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Kuşadası Şubesi Başkanı Erdal Kılınç, “Mayıs ayı biz canlar ve bu ülkenin aydınlık insanları için çok önemli. Çünkü bu ay hem sevincin hem hüznün hem de üzüntülerin yaşandığı bir ay. 1 Mayıs’ta işçi, emekçi ve özgürlük bayramıydı. 6 Mayıs ise biz demokratların unutmayacağı bir gün. Çünkü tam bağımsız Türkiye için mücadele eden Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan’ın ölüm yıldönümü. Bugün aynı zamanda hıdırellez. Tuttuğumuz bütün dilekler kabul olsun. 19 Mayıs ise ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıktığı tarih. Ülkemizin üzerindeki kara bulutların dağılmasına az kaldı” dedi.

‘İKTİDARA HAZIRIZ’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ise “Sekiz gün sonra Türkiye’de gerçek iktidarı kuracağız. Türkiye uzun zamandır gerilim ve sıkıntı içerisinde yaşadı. 15 Mayıs sabahı iktidara geldiğimizde bütün Türkiye’yi kucaklayacağız. Mevcut iktidarın aksine ayrıştırıcı değil, birleştirici olacağız. Türkiye kararını vermiş. İktidarın değişmesi için 14 Mayıs gününü bekliyor. Seçimden sonra Türkiye’de kavga ve yoksulluk değil barış, dostluk ve kardeşlik hâkim olacak. İktidara hazırız” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi