Efeler Gazetesi

Subaşı: “İlk Günkü Aşk ile Türkiye Yüzyılı Işığında Yürüyeceğiz”

Subaşı: “İlk Günkü Aşk ile Türkiye Yüzyılı Işığında Yürüyeceğiz”
24 Ocak 2023 - 21:23

İŞ İNSANI SUBAŞI’DAN YENİ BAŞKAN ÖKTEN’E HAYIRLI OLSUN MESAJI

AK Parti Aydın İl Başkanı olarak atanan Avukat Gökhan Ökten’e siyasetçi ve iş insanı Ramazan Subaşı’dan tebrik mesajı yayınladı.
Ramazan Subaşı; Aydın’ımızda AK Parti teşkilatımızın her kademesinde büyük bir özveri ve titizlikle görevini yerine getiren kıymetli yol arkadaşım değerli başkanım Avukat Gökhan Ökten’in Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan son değerlendirmeler ile AK Parti Aydın İl Başkanlığına atanmasını büyük bir mutluluk ile öğrendik.
Uzun yıllardır AK Parti Aydın teşkilatımıza birlikte görev yapmaktan gurur duyduğum kıymetli kardeşim sayın başkanımız Gökhan Ökten’e bu kutlu yolda başarılar diliyorum, hayırlı uğurlu olsun. Allah güzel işler yapmayı nasip etsin, yolunuz açık olsun. İnşallah kol kola, hep beraber, şehrimizin geleceği için çalışacağız.
Bizler mahalle teşkilatlarımız, ilçe tekilatlarımız, belediye başkanlarımız ve milletvekillerimizle birlikte büyük bir aileyiz ve tek derdimiz şehrimize, ülkemize hizmet. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ilk günkü heyecan ve azimle çalışmaya, gönüllere girmeye devam edeceğiz” dedi. SEMİH BAŞKAR

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi