Efeler Gazetesi

Savaş; “Köşk 28 Mayıs’ta da yeni bir rekora hazır”

Savaş; “Köşk 28 Mayıs’ta da yeni bir rekora hazır”
18 Mayıs 2023 - 0:16

AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, Aydın il genelinde AK Parti’nin en yüksek oy aldığı ilçe olan Köşk’te partilileriyle bir araya geldi.

14 Mayıs’ta yapılan Milletvekili seçimlerinde AK Parti, Aydın’a bağlı Köşk’te yüzde 43,9 oranla toplamda 11 bin 902 oy aldı. İlde AK Parti ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın en yüksek oy alan ilçe olmasıyla dikkati çeken Köşk’e ziyaret gerçekleştiren AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Savaş, AK Parti İlçe Teşkilatı’nda partilileriyle bir araya gelerek teşekkürlerini iletti.

KÖŞKLÜLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Milletvekili Savaş, AK Parti MKYK Üyesi ve Aydın Milletvekili Seda Sarıbaş, AK Parti’li Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, AK Parti Köşk İlçe Başkanı Halil Mollaoğlu ile yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, seçimlere ilişkin istişarelerde bulundu. Cumhurbaşkanlığı Seçimleri’nin 2. Turu’na yönelik çalışmaların da masaya yatırıldığı ziyaretle ilgili açıklama yapan Milletvekili Savaş, “14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’mize rekor oy veren Köşklü Hemşehrilerimiz, 28 Mayıs’ta da yeni bir rekora hazır. Tercihini istikrar ve güvenden yana kullanan Köşklü kardeşlerimize ve gece gündüz çalışan kıymetli teşkilat mensubu üyelerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi