Efeler Gazetesi

Saatçi: “Zalimin zulmü varsa Aydın’ın da Özlem’i var”

Saatçi: “Zalimin zulmü varsa Aydın’ın da Özlem’i var”
31 Ocak 2019 - 18:28

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Savaş, Aydın Büyükşehir Belediyesini hedef aldı. “Su pahalı, su paraları nereye gidiyor” diyen Savaş’a CHP Aydın İl Gençlik Kollarından tepki geçikmedi. İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Merve Saatçi: ” Bu milletin sofrasına koyacak kuru soğan dahi bırakmadınız. Zalimin zulmü varsa Aydın’ın da Özlem’i var. Hepimizin bildiği gibi siz misafirsiniz, gözünüz arkada kalmasın” dedi.

AK Parti iktidarı döneminde hayatın her alanına yapılan zamlara dikkat çeken Cumhuriyet Halk Partisi İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Merve Saatçi: “Pahalılık yüzünden insan içine çıkmaya yüzü olmayanların, insan içine çıkıp pahalılıktan bahsetmesi nasıl bir ironidir biz anlayamadık. Pazarın hali ortada, marketlerdeki fiyatlardan bahsetmek bile istemiyoruz. İşsizlik almış yürümüş, İŞKUR’un önündeki kuyruklar her geçen gün biraz daha uzuyor. Üretim neredeyse sıfır, konkordato ilan eden edene, iflasını veremeyip sırada bekleyenleri tasavvur bile edemiyoruz. Çiftçisi, işvereni, işçisi, memuru, emeklisi, kadını, çocuğuyla koca bir memleket sürüm sürüm sürünürken “Su pahalı, su paraları nereye gidiyor” demek açıkça milletin aklıyla alay etmektir. Yükseklerden inip biraz halkın arasına karışmanı tavsiye ediyoruz. Doğalgaz ve elektrik faturalarından bahset mesela” dedi.

“Halk adına soruyoruz ve bir cevap bekliyoruz”

Aydın halkı adına bir cevap beklediklerini söyleyen Saatçi şöyle devam etti: “Neden hiç ağzınızdan elektrik, doğalgaz, kömür fiyatları namına bir kelime çıkmıyor? Vatandaşların taneyle satın aldıkları patatesi, patlıcanı, biberi bir kenara bırakalım; yiğit muhtaç olmuş kuru soğana bile diyemiyoruz. Çünkü bu milletin sofrasına koyacak kuru soğan dahi bırakmadınız. Şimdi memleketi bu hale getiren, 17 yıldır iktidarda olan sanki siz değilmişsiniz de Cumhuriyet Halk Partisi’ymiş gibi algı çalışmasına girişip su parası soruyorsunuz. Su paralarının gittiği yer belli sayın vekil. Eleştirdiğiniz billboard’larda hepsi yazıyor. Okuyamıyorsanız gelin çayımızı için, biz size tek tek anlatalım, bizde o da mümkün.  Hazır vekil demişken; Aydın için vekillik süreniz içerisinde siz ne yaptınız? Aydınlılar sizi Ankara’ya Aydın için çalışmanız amacıyla gönderdi. Kaç soru önergesi verdiniz, kaç araştırma önergesi verdiniz? Aydınlının hangi derdine çare bulmak için çalıştınız? Biz Aydınlılar çok merak ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi suyu akmayan ya da günde birkaç saat akan 60 mahalleye su getirdi. Yani Aydın halkının her kuruşu Aydın halkına hizmet olarak dönüyor, siz merak etmeyin. Gerçi siz buralarda yoktunuz, bilemezsiniz.Gönlünüzü ferah tutun, istediğiniz oy çıkmıyor diye tek çivi dahi çakmadığınız Aydın’da Özlem Çerçioğlu’nun yaptığı yatırımları siz de kullanıyorsunuz. Zalimin zulmü varsa Aydın’ın da Özlem’i var. Hepimizin bildiği gibi siz misafirsiniz, gözünüz arkada kalmasın.” (HABER MERKEZİ)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi