Efeler Gazetesi

Pınar tarifleri ile artık herkes “miksolog”

Pınar tarifleri ile artık herkes “miksolog”
08 Ocak 2023 - 0:53

Pınar Su ve İçecek’in, ilk vegan sertifikalı gazlı içeceği Frii, fonksiyonel içecekleri ve limonatası, damak tadında harika izler bırakacak kokteyllere ilham oldu. Türkiye’nin en gözde kafe, restoran ve barlarında yerini alacak tarifler, kokteyl severlere, evde sevdiklerine kokteyl hazırlamak isteyen amatör barmenlere ve profesyonel kokteyl gurularına, alkollü ve alkolsüz reçetelerle hazırlanan en lezzetli ve pratik tarifleri sunuyor.

Pınar Su ve İçecek, evde herkesin rahatça hazırlayabileceği birbirinden renkli ve leziz kokteyl tarfiflerinden oluşan “miksoloji” projesine imza attı. Pınar’ın en gözde lezzetlerinin bir araya geldiği Miksoloji’de, davet sofralarında en fazla yer verilen kokteyllere yenilikçi ve “vegan” bir yorum getirildi. Hem damaklara hem de göze hitap eden Pınar reçeteli kokteyller, Türkiye’nin en gözde restoran, cafe ve barlarının menülerinde yerini almaya hazırlanıyor.

‘Miksoloji’de neler var?

Özellikle gazlı içecek sevenlerin tercihi olan, meyve suyu ve %100 doğal kaynak suyuyla üretilen Pınar Frii, misket limon, mandalina, kırmızı üzüm ve kavun lezzetleriyle farklı damak tatlarına hitap ederken günlük vitamin ihtiyacının karşılanmasını da destekliyor. Her ihtiyaç için ayrı bir tat sunan fonksiyonel içecekler ise içeriğindeki C vitamini ve çinko gibi bileşenleriyle günlük alınması gereken vitamin ve minerallerle karşılayarak, bir suyun çok daha ötesinde faydalar sağlıyor. Doğal kaynak suyu ve pancar şekerini buluşturan Pınar limonata ise içeriğindeki C vitamini ile vücudu toksinlerden arındırmaya, bağışıklık sistemini korumaya ve dinç tutmaya yardımcı oluyor. Üstelik sağlıklı kokteyllere ilham olan Pınar içeceklerinin tamamı Vegan V-Label sertifikalı.

10 farklı Pınar içeceğinden 40 farklı lezzet elde edildi

Herkesin kendi damak zevkine uygun lezzeti bulabileceği bol çeşitli menü için 10 farklı Pınar içeceği kullanıldı. Alkollü kokteyl tariflerinin yanı sıra, alkolsüz tarifler arayanlar için meyve aromalı birbirinden lezzetli tarifler de derlendi ve Türk damak tadına uygun 40 farklı içecek hazırlandı. Menüler oluşturulurken içeceklerin formülüne uygun şekilde hareket edilerek meyve dilimleri, püreleri, nane, limon, kuzu kulağı ve benzeri sağlıklı bileşenler kullanılmasına özen gösterildi.  Aylarca süren hummalı çalışma ile özel günlerde herkesin sevdiklerine evde kolayca yapabileceği lezzetli ve pratik karışımlar üzerinde çalışıldı. Alerjisi olanlar için, tariflere özel notlar eklendi. Reçeteler arasında çocukların beslenme çantalarına konululabilecek sağlıklı ve eğlenceli tarfiler de bulunuyor.

Çilekli Limonata Tarifi

Malzemeler

200 ml Pınar Limonata

30 ml Taze Çilek

Hazırlanışı

Bardağınıza buz ilave edin. Üzerine limonata ve çilek püresini ekleyin. Portakal dilim ve limon dilim ve naneleri bardağınızın üzerine ekleyerek misafirlerinize servis edin.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi