Efeler Gazetesi

Özel Başak Kolejinde 23 Nisan coşkuyla kutlandı

Özel Başak Kolejinde 23 Nisan coşkuyla kutlandı
24 Nisan 2023 - 23:27

Özel Başak Koleji Ana Kampüsünde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinlikler, şölen havasında gerçekleştirildi.

Özel Başak Koleji’nde velilerin ve halkın katılımıyla gerçekleşen 23 Nisan töreni, bu yılda da coşkuyla kutlandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İlkokul öğretmeni Mehmet Mustafa Çeliker, günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı gerçekleştirdi. Programda, 3.sınıf öğrencileri 23 Nisan konulu şiirlerini okurken, ilkokul öğrencileri hazırlamış oldukları oratoryoyu sergilediler. Dans öğretmeni tarafından koreografisi hazırlanan dans gösterilerinin de gerçekleştirildiği programda, 23 Nisan Resim Yarışması ödülleri Kampüs Müdürü ve İlkokul Resim Öğretmeni tarafından takdim edildi. Müzik Öğretmeni koro şefi görevini öğrencilerine teslim ederek öğrencileriyle birlikte şarkılar söyledi.

Aydın Özel Başak Koleji ilkokul ve ortaokul ana kampüsünde bir araya gelen veliler, öğrenciler ve öğretmenler hazırlanan 23 Nisan töreni ve etkinliklerini ilgiyle izledi. Bayrak gösterisi ile birlikte bayram programı kampüs binasında sonlandı. Ardından Bando ve Kortej yürüyüşü yapan ortaokul öğrencileri, Aydın Tekstil Park’ta görsel bir şölene imza attılar. (HABER MERKEZİ)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi