Efeler Gazetesi

Osmanlı Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanlığı Deprem Bölgesinde

Osmanlı Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanlığı Deprem Bölgesinde
14 Şubat 2023 - 21:35

Osmanlı Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanı Aykut Özsu, Teşkilat Başkanı Hakan Erek ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte depremzedelerin acılarına ortak olmak için deprem bölgesine hareket ettiler.

İl Başkanı Aykut ÖZSU Aydın’da deprem bölgesine gidecek tırların hazırlığını yaparak Teşkilat Başkanı Hakan Erek ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte tam kadro çalışma içerisinde depremzedelerin yanında oldular.

Depremin ardından afetin etkilediği tüm bölge ile birlikte Hatay’da da 9 gündür süren arama kurtarma, kış şartlarının beraberinde getirdiği tüm ihtiyaçların giderilmesi gibi çalışmalar hakkında görevlilerden bilgiler alan Başkan Özsu yaraların en kısa sürede sarılması için devletin tüm birimleri ile bölgede olduğunu belirtti.

“YARALARI BİRLİKTE SARACAĞIZ”

Arama kurtarma faaliyetleri, soğuk kış günlerinde bölge halkının tüm ihtiyaçlarının karşılanarak yanlarında olunması hususlarında burada hummalı bir çalışma yürütüldüğünü söyleyen Teşkilat Başkanı Hakan Erek;  Bu çalışmalarda Aydın’ımız ve hayırsever Aydınlı Hemşehrilerimiz her zaman olduğu gibi başı çekiyor. İnşallah bu zor günleri de hep birlikte atlatacak, yaraları bir ve beraberce saracağız. Bu duygu ve düşüncelerle hepimizi yasa boğan afette yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Yüzyılın felaketinden etkilenen tüm kardeşlerimizin yanlarındayız” dedi.

“GÜN DAYANIŞMA GÜNÜ GÜN BİRLİKTE OLMA GÜNÜDÜR”

Devlet, millet el ele birlikte güçlü olduklarını söyleyen Osmanlı Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanı Aykut Özsu; “Gün dayanışma günü, gün birlikte olma günüdür. Gün eleştirme günü değil, katkı sağlama günüdür.  Devletimizin ve milletimiz emrinde üzerimize düşen ne varsa yapmak için buradayız. Rabbim bir daha böyle bir felaketi bizlere yaşatmasın. Devletimizin emrindeyiz milletimizin hizmetkârıyız. Ulusumuza geçmiş olsun diyorum. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi. SEMİH BAŞKAR

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi