Efeler Gazetesi

Öndeş: “Omuz omuza güzel hizmetler veriyoruz”

Öndeş: “Omuz omuza güzel hizmetler veriyoruz”
08 Mart 2022 - 22:29

Germencik Belediyesi’nce yapımı tamamlanan Kültür, Sanat ve Spor Merkezi ile Kadın Dayanışma ve Dayanışma Merkezi hizmete açıldı. Başkan Öndeş, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’yla omuz omuza güzel hizmetler verdiklerini vurguladı.

Germencik Belediyesi tarafından kadınlar ve öğrencilerin zamanlarını verimli şekilde değerlendirmeleri amacıyla 3 kattan oluşan iki merkezin açılışı törenle yapıldı.
Camikebir Mahallesi’nde düzenlenen açılış töreninde konuşan Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, “Böylesine anlamlı bir günde böyle bir eseri Özlem Başkanımızla omuz omuza sizlere hediye etmekten gurur duyuyoruz, mutluyuz. Niyetimiz bugün de Germencik’imizin bir ihtiyacı olan kültür, sanat, spor, kadın danışma ve dayanışma merkezimizin ilçemize hayırlı uğurlu olmasıdır. Böylesine anlamlı bir günde kadın bir başkanla omuz omuza olmaktan çok mutluyum. Güzel eserler yapıyoruz, omuz omuza güzel hizmetler veriyoruz” dedi.
OTİZM MERKEZİ YAPILACAK
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da iki merkezin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde açılışının gerçekleştirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Öndeş’in çalışkanlığının Germencikliler adına gurur verici olduğunu vurgulayan Çerçioğlu ilçeye, otizm merkezinin de yapılacağını belirterek, “Size bir müjde daha vermek istiyorum. Başkanımızın talebi üzerine Germencik’te otizm merkezi hayata geçireceğiz. Bunun da 4-5 ay sonra açılışını yapacağımızı ümit ediyorum. Bu müjdeyi de özel bir günde vermek istedim. Yer tahsisini belediye bize verdi, inşaatını biz yapıyoruz” diye konuştu.
GERMENCİK’E 86 MİLYON LİRALIK YATIRIM
Üreticilerin zor günlerden geçtiğine dikkati çeken Çerçioğlu, üreticilere yönelik yapılan çalışmaları anlattı. Germencik Belediyesi’yle birlikte üreticiye yapılan desteği vatandaşlara anlatan Çerçioğlu, “Biz Büyükşehir Belediyesi ve Germencik Belediye Başkanımızın desteğiyle beraber 472 büyükbaş hayvan üreticisine yem desteği sağladık, bu desteği sağlamaya da devam edeceğiz. Üreticimizin, çiftçimizin yanında olduk. Bu zor günlerinizde çok değerli belediye başkanımla beraber yanınızdayız” görüşlerini aktardı.
Çerçioğlu, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye 86 milyonluk yatırım yapıldığını anlattı.
“HİÇ KİMSEYİ AYRIŞTIRMADIK”
Yerel seçimlerde kendilerine destek olan herkese teşekkürlerini sunan Çerçioğlu, “Ümidinizi kaybetmeyin. Çok az kaldı. Hep beraber daha güzel günlerde daha güzel icraatlarla sizlere hizmet etmekten gurur duyacağız. Ben bir kere daha Aydın ve Germencik halkına sonsuz teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Seçimde bizlere güvendiniz, bizlere oyunuzu verdiniz. Hepinizden Allah razı olsun. Biz hiçbir zaman hiç kimseyi ayrıştırmadık, kutuplaştırmadık. Eşit davrandık, eşit davranmaya devam edeceğiz. Birliğimizi beraberliğimizi hiç kimse bozamaz.” İfadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Çerçioğlu ile Öndeş, el ele vererek, birlik mesajı verdi. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından başkanlar, protokol üyeleri ve konuklar merkezi gezerek, incelemede bulundu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi