Efeler Gazetesi

NEREDE İHTİYAÇ VAR ORADA KUŞADASI BELEDİYESİ OLACAK

NEREDE İHTİYAÇ VAR ORADA KUŞADASI BELEDİYESİ OLACAK
22 Aralık 2022 - 12:06

BACASI TÜTMEYEN EV KALMAYACAK

Kuşadası Belediyesi, havaların soğumaya başlamasıyla birlikte ihtiyaç sahibi ailelere yakacak desteğinden sonra soba yardımında bulunmaya başladı. Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Seyfi Seyhan Suvari, Maddi açıdan zor durumda olan hemşehrilerimize birçok farklı alanda destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Sosyal belediyecilik alanında yürüttüğü çalışmalarla takdir toplayan Kuşadası Belediyesi, soğuk kış günlerinde ihtiyaç sahibi ailelerin yardımına koşmaya devam ediyor. Yıl boyunca ev eşyasından giysiye, gıda paketinden eğitim ve yakacak desteği ile barınmaya kadar birçok farklı alanda yardımlarını sürdüren Kuşadası Belediyesi, şimdi de Güvercin Masaya yapılan başvurular sonrası belirlediği ihtiyaç sahibi hanelere soba dağıtmaya başladı. Sobalar, dağıtımın ilk gününde Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından İkiçeşmelik, Hacıfeyzullah, Alacamescit ve Hacıfeyzullah mahallelerinde oturan ailelere ulaştırıldı. Sobalarını teslim alan aileler, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günele teşekkür etti. Soba yardımının belirlenen program dâhilinde devam edeceği belirtildi.

Kuşadası’nda yaşayan her kesimden sorumlu olduklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Seyfi Seyhan Suvari, Başkanımız Ömer Günelin sosyal belediyecilik alanında belirlediği kriterler doğrultusunda kentimizde çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Yardımlarımızı Güvercin Masaya yapılan başvurular ve muhtarlıklardan aldığımız bilgiler doğrultusunda belirlediğimiz ihtiyaç sahibi ailelere Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz aracılığıyla ulaştırıyoruz. Maddi açıdan zor durumda olan hemşehrilerimize başta yakacak olmak üzere birçok farklı alanda destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu. HABER MERKEZİ

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi