Efeler Gazetesi

Nazilli’nin dört bir yanında yollar yenileniyor

Nazilli’nin dört bir yanında yollar yenileniyor
20 Ekim 2022 - 11:59

Nazilli Belediyesi ekipleri tarafından Yeşil Mahalle 624 Sokak’ta başlatılan bağlantı yolu yenileme, bakım, onarım ve parke taşı döşeme çalışmalarında sona gelindi.

İsabeyli, Bozyurt, Dallıca, Muammer Aksoy ve Uzunçam Mahallelerinde eş zamanlı olarak yol çalışmalarına devam eden Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Yeşil Mahalle’de yol yapım çalışmalarına başladı.
Çalışmalar kapsamında Nazilli Devlet Hastanesi’ne geçiş güzergahında bulunan 721 Sokak’ın bağlantı yolu olan 624 Sokak devamında eski kullanışsız yol baştan sona kazındı.
Yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu bölgede stabilize işlemleri hızla tamamlanarak parke taşı döşeme çalışmalarına başlandı.
Yaklaşık bin 200 metrekare alanda parke taşı döşeneceğini belirten Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Nazillimizin dört bir yanında yol çalışmalarımız devam ediyor. Kent merkezinden kırsal mahallelerimize kadar tüm noktalara hizmet götürmeye devam ediyoruz. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi