Efeler Gazetesi

Nazilli Tarım Fuarı’na ziyaretçi akını

Nazilli Tarım Fuarı’na ziyaretçi akını
19 Aralık 2022 - 17:18

Nazilli Belediyesi ile Sümer Vakfı tarafından hazırlanan Nazilli Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı ziyaretçi akınına uğradı.

Nazilli Belediyesi ve Sümer Vakfı tarafından 17-20 Aralık tarihleri arasında yapılan ve bölgenin dört bir yanından 170 firmanın katıldığı Nazilli Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı’nın 2. günü yoğun katılımla devam ediyor.

Sabah erken saatlerde 320 öncü markanın yer aldığı 6 bin 500 metrekarelik alana kurulan fuarı ziyarete gelen üreticiler, stantları gezerek özellikle son teknoloji ürünlerle ilgili detaylı bilgi alma fırsatı yakaladı.

Aileleri ile fuar alanını gezen vatandaşlar, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Pamuk Araştırma Enstitüsü ve Erbeyli İncir Araştırma Enstitüsü tarafından hazırlanan sunumları dinledi.

Program kapsamında; kırsal kalkınma yatırımları, yerli ve milli tohumlar ile kestane ıslahındaki gelişmelere ilişkin bilgiler katılımcılara aktarıldı.

AK Parti Aydın Milletvekilleri Bekir Kuvvet Erim, Mustafa Savaş, Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy ve AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ile Nazilli İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Abak ile fuar alanını gezen Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, yoğun katılımdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Nazilli’de böyle bir organizasyona imza atmış olmanın gururunu yaşadıklarını dile getiren Başkan Özcan; “Nazillimizde bugüne kadar yapılmamış olanı yaptık. Hem firmaların hem de vatandaşlarımızın yoğun bir teveccühü var. Fuarımızın hazırlık aşamasından bugüne kadar emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyor başta Nazillimiz olmak üzere çevre il ve ilçelerden vatandaşlarımızı fuarımıza davet ediyorum” dedi.

Yoğun talep nedeniyle 20 Aralık Salı gününe kadar uzatılan fuar, 10.00 ila 22.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak. HABER MERKEZİ

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi