Efeler Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Nazilli Belediyesi’nden spora ve sporcuya tam destek

Nazilli Belediyesi’nden spora ve sporcuya tam destek
23 Ağustos 2022 - 21:08

Türkiye Minikler ve Yıldızlar Karate Şampiyonası’nda 3. olan Efekan Bekler, Nazilli Belediyesi tarafından ödüllendirdi.

Sivas’ta 19-24 Nisan tarihlerinde düzenlenen Türkiye Minikler ve Yıldızlar Karate Şampiyonası 3.’sü Efekan Bekler, Nazilli Belediyesi tarafından ödüllendirildi.

Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın şehir dışındaki programları nedeniyle ödülünü Belediye Başkan Yardımcısı Erol Angın’dan alan Bekler, Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası’nda Nazilli’yi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için çalıştığının altını çizdi.

Nazilli Belediyesi olarak spora ve sporculara verilen desteğin devam edeceğini belirten Angın; “Öncelikle evladımızı tebrik ediyoruz. Bugün başkanımızın adına ödüllerini takdim ettik. Kendilerinin tebrik ve temennilerini ilettik. Özellikle son yıllarda şehrimiz sporun her dalında adını duyurmayı başardı. İnşallah bundan sonraki süreçte de bu başarılar artarak devam edecektir” diye konuştu.

Desteklerinden dolayı Başkan Özcan’a teşekkür eden Karate Antrenörü Tarkan Çelebi; “Aydın il seçmelerinde birinci olan sporcumuz Sivas’ta büyük azim göstererek ülkemiz genelinde derecesi ile bizleri gururlandırmıştır. Bundan sonraki şampiyonalarda da elimizden gelen en iyisini yapmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” sözlerini kaydetti. HABER MERKEZİ

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

(c) 2022- Efeler Gazetesi