Efeler Gazetesi

Nazilli Belediyesi’nde Hizmet- İş furyası

Nazilli Belediyesi’nde Hizmet- İş furyası
07 Mart 2023 - 22:16
Hizmet İş Sendikası Genel Başkan Vekili Halil Özdemir, Nazilli Belediyesi çalışanı 600 işçinin sendikalarına geçtiğini ve belediyede yetkili sendika olduklarını açıkladı.Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanvekili Halil Özdemir, Hak-İş Aydın İl Başkanı ve Öz Sağlık-İş Sendikası Aydın Şube Başkanı Nefise Şahin, Öz Sağlık-İş Sendikası Aydın Şube Başkan Yardımcısı Kenan Sağınç ile birlikte Nazilli Gazeteciler Cemiyeti (NGC)’yi ziyaret etti. NGC Başkanı Ümit Özmen ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Halil Özdemir ve Nefise Şahin önemli açıklamalarda bulundu. Nazilli Belediyesi’nde çalışan 600 işçinin Hizmet-İş Sendikası’na üye olduklarını duyuran Özdemir “ Artık belediyedeki yetkili sendika biziz. Sözleşmeyi biz yapacağız. Ümit Özmen’e bu konudaki katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.
“KAVGACI BİR SENDİKA DEĞİLİZ”
Halil Özdemir konuşmasını şu ifadelerle sürdürdü: Hak-İş kavgacı bir sendika değil. Geçmişte sendikacıların ideolojik çıkarlar için topluma zarar verdikleri dönemler bitti. Sendikamız masa başında kavga etmeden derdini anlatan, hak arayan bir sendika. Kendi üyemiz olmayan işçiler için bile defalarca eylem yaptık. Medya İş de Hak-İş’e bağlı. Birlikte çok güzel hizmetler yapacağımızı düşünüyorum. Deprem bölgesinde ilk günden itibaren sahadaydık. Yalnızca Türkiye’de değil dünyanın pek çok ülkesinde de hizmetlerimiz var.”
“HAK İŞ ORDUSU BÜYÜYECEK”
Nefise Şahin ise iki yıl önce Hizmet İş Sendikası’nın İl başkanlığı görevine başladığını belirterek “Nazilli Belediyesi’nde yetkili sendika olmak bize nasip oldu. Ümit Bey’e destekleri için teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda Öz Sağlık İş Sendikası’nın da il başkanıyım. Aydıın’daki kamu hastanelerinde örgütlülük oranımız yüzde 99. Üyelerimizin başını öne eğmemek için elimizden geleni yapacağız. Tüm çalışmalarımız da şeffaf bir biçimde yapılacak. Umarım daha da büyüyerek daha güçlü bir Hak-İş ordusu kuracağız. Basın mensuplarına da desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. Özdemir ve Şahin, Başkan Özmen’e tesbih hediye etti. Ziyaret toplu fotoğraf çekimiyle son buldu. HABER MERKEZİ

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi