Efeler Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Naz-Naz kadrosunu güçlendiriyor

Naz-Naz kadrosunu güçlendiriyor
17 Temmuz 2022 - 0:35

Nazilli Belediyespor geçmiş yıllarda formasını giyen Nuh Aşkın ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

Eşin Group Nazilli Belediyespor 2022-2023 sezonu hazırlıkları kapsamında transfer çalışmalarını sürdürüyor. Siyah beyazlılar son olarak 2015-2018 yılları arasında üç sezon formasını terleten Nuh Aşkın ile iki yıllık sözleşme imzaladı. Geçtiğimiz sezon Kırşehir Belediyespor’da 23 maçta forma giyen ve 4 kez ağları havalandıran Nuh Aşkın Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi’nde düzenlenen tören ile kendisini yeniden Nazilli Belediyesporlu yapan anlaşmaya imza attı.
“EVİME DÖNMEKTEN MUTLUYUM”
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer görüşmelerine hız verildiğini söyleyen Eşin Group Nazilli Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Kabak “Nuh kardeşimizin tekrar bizimle olması mutluluk verici. Evine yuvasına tekrar hoş geldi. Formamız altında nice başarılar dileriz. Camiamıza hayırlı olsun” dedi. Nuh Aşkın ise “Daha önce de gururla ve özenle terlettiğim formayı tekrar giyecek olduğum için çok mutluyum. Evimde bildiğim, bizleri her zaman destekleyen taraftarlarımızla önemli bir camiada olacağım. Bu beni ayrıca motive edecek. Hepimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

(c) 2022- Efeler Gazetesi