Efeler Gazetesi

Muhsin Çevir güven tazeledi

Muhsin Çevir güven tazeledi
11 Mart 2022 - 18:07

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü’nün yapılan genel kurulunda Muhsin Çevir tekrar kulüp başkanı seçildi.
Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü olağan genel seçimi yapıldı. 40 üyenin katıldığı kongrede 39 üyenin oyunu alan Muhsin Çevir tekrar güven tazeleyerek ikinci dönemine seçildi. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün Salonunda yapılan kongrede, önceki dönem, yönetim ve üyelerin faaliyet raporlarının okunup oylama yapılarak seçim gerçekleşti.
“ALT YAPIMIZI GÜÇLENDİRİP ŞAMPİYON SPORCULAR YETİŞTİRECEĞİZ”
Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan seçimle ilgili açıklamada bulunuldu. Söz konusu açıklamada,
Kulüp olarak Aydın genelinde spora yatkın gençleri ve çocukları belirleyerek, spora kazandırdıklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Başkanı Çevir, “Kulüp üyelerinin beni aday gösterip başkan seçmeleri benim için onurdur.
Kulüp altyapısını daha da güçlendirerek geleceğin şampiyon sporcularını yetiştireceğiz. Bize desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Cenap Fillikçioğlu’na teşekkürlerimi sunuyorum”dedi
“KULÜPLERİN DESTEKLENMESİ YAŞAMASI ÇOK DEĞERLİ”
Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü toplantısında Kulüp yönetimini tebrik eden Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Cenap Fillikçioğlu, “Sporu toplumun her kesimine yaymak ve ülkenin dört bir yanında sporun gelişimine katkı sağlamada spor kulüplerimizin önemi bizler için büyük değere sahiptir. Bu yüzden kulüplerin desteklenmesi, yaşaması, ayakta kalması Türk sporu açısından çok gerekli. Kulüplerimizin desteklediği, yetiştirdiği sporcularımızın çoğu farklı branşlarda başarılı sonuçlar aldı ve almaya da devam ediyorlar. Bu bizim için sonsuz bir gurur, paha biçilemez bir değerdir. Tüm sporcularımız tebrik ediyorum. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak başkanlığa seçilen Sayın Muhsin Çevir’i ve Yönetim Kurulu’nu tebrik eder, yeni görevlerinde başarılar dileriz” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi