Milletvekili Savaş oy verme geleneğini bozmadı

Milletvekili Savaş oy verme geleneğini bozmadı

TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, oyunu bir önceki seçimde olduğu gibi yine Aydın Sosyal Bilimler Lisesi’nde eşi Nilay Savaş ile birlikte kullandı.

Oy verme kabininde oyunu kullanmasının ardından açıklama yapan Milletvekili Savaş, katılımın yüksek olmasının memnuniyet verici olduğunu kaydetti.

TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve Aydın Milletvekili Savaş, oy verme işlemi için geldiği Aydın Sosyal Bilimler Lisesi’nde bir süre sırada bekledikten sonra eşi Nilay Savaş ile birlikte oyunu kullandı. Miletvekili Savaş, oyunu kullanmasının ardından yaptığı açıklamada, bu seçimlerde de Cumhur İttifakı olarak zafer elde edeceklerine vurgu yaptı.

“TÜRKİYE YÜZYILI İÇİN OYUMUZU KULLANDIK”

Bir önceki seçimlere göre daha yüksek katılımın gözlemlendiği okulda oy vermesinin ardından açıklama yapan Milletvekili Savaş, “Yoğun katılımın olması demokrasimiz adına sevindiricidir. Kalabalıkta sırada beklememizin ardından Türkiye Yüzyılı için oyumuzu kullandık. Aziz Milletimizin bir önceki seçimlerde olduğu gibi yine AK Parti’ye ve Cumhur İttifakı’na zafer armağan edeceğine inancımız tamdır. Ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. YENİ KIROBA

Nöbetçi Eczaneler!

YORUM ALANI

Yorum Yok