Efeler Gazetesi

MHP’li Alıcık’tan İYİ Partili Taner’e davet

MHP’li Alıcık’tan İYİ Partili Taner’e davet
02 Mayıs 2023 - 0:38

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner’in ‘Haluk Alıcık bize gelecek’ şeklinde söylemi nedeniyle açıklama yaptı.

Alıcık konuyla ilgili yaptığı basın açıklamasında, “Milliyetçi Hareket Partimize son nefese kadar hizmet edecek, piştiğimiz Ülkü Ocaklarımızda her daim olacağım” ifadelerini kullandı.

MHP Aydın İl Başkanı Alıcık, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Taner’in ‘Haluk Alıcık bize gelecek’ şeklinde söylemine ilişkin sessizliğini bozdu. Başkan Alıcık konuyla ilgili cevabında, “Beni yetiştiren, Nazilli İlçemize ve Aydın Kentimize hizmet etme görevine layık gören kutlu otağımız Milliyetçi Hareket Partimize son nefese kadar hizmet edecek, piştiğimiz Ülkü Ocaklarımızda her daim olacağım” diye konuştu.  Açıklamasında İYİ Parti İl Başkanı Taner ile birlikte tüm İYİ Partilileri MHP’ye davet eden Alıcık, “İYİ Parti’ye oy veren kardeşlerim, buzları eritip üç hilalin etrafında buluşalım” dedi.

“HAYDİ KÖTÜLÜĞE PERDE ÇEKELİM”

“Güzelhisar Aydın kentimizde vakit Milliyetçi Hareket vaktidir” diyen Alıcık, “Ezberleri hep beraber bozalım. Aydın kentimizin makus talihini hep birlikte değiştirelim. CHP’ye oy veren hemşerilerim, gelin bu defa Milliyetçi Hareket Partisi diyelim. İYİ Parti’ye oy veren kardeşlerim, buzları eritip üç hilalin etrafında buluşalım. Bu çağrımız, başta Sayın Recep Taner dahil tüm İYİ partililere. Bu çağrımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile hiçbir ilgisi ve ilişkisi kalmayan CHP’nin  umutlarını heba ettiği bütün hemşerilerimize. ‘Hep Birlikte Türkiye’ iradesini güçlendirmek için Aydın kentimizin güzel yürekli efelerimizi mücadelemize davet ediyoruz. Davetimiz genç kardeşlerimizedir. Davetimiz mazlum gönülleredir. Davetimiz milli yürekleredir. Davetimiz huzur arayan, güvenlik isteyen, sükûnet özleyen herkesedir. Hep birlikte Türk ve Türkiye Yüzyılına imza atalım. Haydi kötülüğe perde çekelim, cumhurun şafağında doğalım. El ele verip lider ülke Türkiye’ye ulaşalım. Gelin canlar bir olalım, iri olalım, diri duralım, kardeşliğimizi pekiştirelim. Ayrılıkta hayır yoktur. Bölünmede huzur yoktur. Kavgada gelecek yoktur” dedi.

MHP olarak Aydın’ın TBMM’de yüksek bir temsil gücü elde etmesi için çalıştıklarını kaydeden Alıcık, “14 Mayıs’tan sonra, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhur İttifakı disiplininde yasama faaliyetlerine etkinlik kazandırmak, denge ve denetim işlevinin teminatı olmak için Milliyetçi Hareket Parti’mizi Aydın kenti olarak  TBMM’de yüksek bir temsil gücü elde etmesi için çalışıyor, birbirinden değerli ve yetkin aday arkadaşlarımızla değerli hemşerilerimize koşuyoruz. Mecliste güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı, dünyada güçlü bir Türkiye demek olduğunun bilincindeyiz. Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı güçlü ise demokrasi güvence altındadır. Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı güçlü ise “Lider Ülke Türkiye” hedefi, “Türk ve Türkiye Yüzyılı” vizyonu Allah’ın izniyle gerçekleşecektir” diye konuştu.

AYDINLILARI MİTİNGE DAVET ETTİ

Seçim çalışmalarımızda niçin müzik çalınmıyor şeklinde sıkça sorulan bir durumu da açıklık getirmek isterim. Özellikle deprem bölgesindeki acılar bizim yüreğimizde hala devam etmektedir. Bu nedenle çalışmalarımızda müzik kullanmıyoruz. Aydın Kentimiz başta Türkiyemizde seçimlerin sükunet içinde ve milli iradenin tam yansıması için yüksek katılımla gerçekleşmesi en büyük dileğimizdir. Seçim sürecinde bizleri misafir eden tüm hemşerilerimize teşekkür eder sağlıklı huzurlu günler dilerim. 4 Mayıs 2023 Perşembe günü saat 13.30’da Atatürk Kent Meydanında Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli beyefendi Aydınlılar ile buluşacak. Tüm hemşerilerimizi davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi