Efeler Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Mert Çapar, Nazilli Belediyespor’a veda etti

Mert Çapar, Nazilli Belediyespor’a veda etti
23 Haziran 2022 - 17:12

Nazilli Belediyespor’un başarılı forvet oyuncusu Mert Çapar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kulübünden ayrıldığını duyurdu.

Nazilli Belediyespor’un alt yapısında yetişen ve uzun yıllar Siyah İncileri’in formasını terleten 24 yaşındaki Mert Çapar duygusal bir mesajla kulübüne veda etti. Genç oyuncu mesajında “Yuvam Nazilli Belediyespor’dan ayrılıyorum. Kapısından 9 yaşında küçük bir çocuk olarak girdiğim, formasını terletmekten gurur duyduğum, yeri geldiğinde acılarımı yeri geldiğinde de sevincimi paylaştığım, bugün beni Mert Çapar yapan yuvam Nazilli Belediyespor’dan ayrılıyorum. Bugünlere gelmem de emeği olan başkanlarıma, hocalarıma, takım arkadaşlarıma ve kulüp personelimize çok teşekkür ederim. Ve büyük Nazilli Belediyespor taraftarı… Her zaman beni evladınız olarak gördünüz, sizlere layık olabilmek için sahada her şeyimi verdiğimi bilmenizi istiyorum. Sizleri çok seviyorum. Bir gün görüşmek dileğiyle” dedi.
MERT ÇAPAR, ŞANLIURFA YOLCUSU
Hızı ve çabukluğuyla hücum hattının hem sağında ve solunda görev yapan Mert Çapar, geçtiğimiz sezon 33 maçta görev alıp, 6 asist ve 9 gol attı. Öte yandan yetenekli kanat oyuncusunun Şanlıurfaspor ile prensipte anlaştığı, önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

(c) 2022- Efeler Gazetesi