Efeler Gazetesi

Mersin: “Hastanenin yolunun yapılmasını istemiyorlar”

Mersin: “Hastanenin yolunun yapılmasını istemiyorlar”
17 Nisan 2022 - 1:57

CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Aydın Şehir Hastanesi’nin yollarının yapımını da içeren iç borçlanmaya ilişkin gündem maddesine olumsuz oy kullanan AK Partili üyeleri, “Hastane yolunun yapılmasını istemediklerini kendileri de tescilledi” sözüyle eleştirdi

CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Aydın Şehir Hastanesi yollarının yapımını da içeren iç borçlanmaya ilişkin gündem maddesine ret oyu veren AK Partili meclis üyelerine tepki gösterdi.
Mersin, yaptığı yazılı açıklamada, “Şehrimizde Sağlık Bakanlığı tarafından bir hastane yapılmaya çalışıyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi ise tam 2,5 yıldır yapılacak olan hastaneye yol ve alt yapı götürmek için uğraşıyor, hükümetin kurumlarından izinler almaya çalışıyor. Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nde hastane yolu ile ilgili bir oylama vardı ve AKP grubu ‘hayır’ oyu kullandı. Sonunda hastane yolunun yapılmasını istemediklerini kendileri de tescilledi, herkese ilan etti” dedi.
“SONRA HİÇ BİZE GELMEYİN”
“Artık mesele de anlaşıldı. AKP şehir hastanesine bir yol yapılmasını, alt yapı götürülmesini açık ve net bir şekilde istemiyor, millet nasıl giderse gitsin diyor” görüşünü aktaran Mersin, şunları kaydetti:
“Söylüyoruz, söyledik; ‘Kardeşim Aydın Büyükşehir Belediyesi yapmasın, hizmet üretmesin derdindesiniz anladık. Ama bari millete eziyet çektirmeyin, yapın kendiniz madem öyle, karayollarına yaptırın, DSİ’ye yaptırın” dedik, onu da neredeyse 3 yıl olacak, yaptığınız yok. Anca hayır demeyi biliyorsunuz. Anca engel olmaktan anlıyorsunuz. Ne Aydın halkı umurunuzda, ne de çektirdiğiniz sıkıntılar. Ben size şimdiden sormuş, Aydın halkına da ilan etmiş olayım; kardeşim her şeye hayır diyorsunuz, hastaneye yol yapılmasın diye elinizden geleni yapıyorsunuz, millet bu hastaneye nasıl gidecek, ambulans nasıl girecek, alt yapısı ne olacak, kime yaptıracaksınız, çıkın açıklayın hep birlikte öğrenelim. Bir kere daha söylüyorum, uyarıyorum buyurun karayollarına yolu, DSİ’ye alt yapıyı yaptırın elinizi kolunuzu tutan yok, sonra hiç bize gelmeyin.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi