Efeler Gazetesi

LÖSEV YENİ YIL HEDİYELERİ İLE YENİ BİR HAYATA BAŞLANGIÇ

LÖSEV YENİ YIL HEDİYELERİ İLE YENİ BİR HAYATA BAŞLANGIÇ
19 Aralık 2022 - 17:40

Bir LÖSEV kuruluşu olan LSV Dükkân Yeni Yıl Koleksiyonu size ve sevdiklerinize unutulmaz bir anı olurken lösemi ve kanserle mücadele eden çocuklara da umut taşıyacaktır. Yeni Yıl Sepetleri ise içeriğindeki leziz ve doğal gıdalar, el emeği tekstil ve dekorasyon ürünleri ile sevdiklerinize sağlık ve iyilik dolu bir armağan olacaktır.

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı Anne Uğraş Atölyesi çalışmalarına küçük bir masanın etrafında, lösemili çocukların annelerinin ve kanserli yetişkinlerin rehabilitasyonu amacıyla başladı. Annelerin maharetli elleriyle ürettikleri ürünler LSV Dükkân olarak bir markaya dönüştü. Üretime, birkaç seramik magnet ve bez bebekle başlayan anneler; doğal yiyeceklerden, nikâh şekerlerine, saf ve katkısız çikolatalardan, oyuncaklara kadar yüzlerce ürünle tüm yıl boyunca üretmeye devam ediyor. El emeği göz nuru seramik dekorasyon ürünleri, özel pamuk ve kumaşlarla yapılan oyuncak bebek, çanta, yastık gibi tekstil ve dekorasyon ürünleri dışında zeytinden nohuta, sarımsaktan mandalinaya iyi tarım yöntemleriyle üretilen doğal gıda ve salça mantı kurabiye gibi gıda üretimleri çeşitlerini de her geçen gün artarak sunmaya devam ediyor.

İyilik Dolu Bir Paketten Hayata

Tarihin en eski el zanaatlarından biri olan yüz yıllık aile yadigârı sepetçilik LSV Dükkân markası ile buluşarak yeni yıla umut taşıyor. Yeni yıl koleksiyonun en gözde ürünlerinden biri olan yaratıcı tasarımlarla ön plana çıkan söğüt ve kargı saplı el örgülü sepetler ince işçilik ile örüldükten sonra annelerin dikişleriyle birleşiyor. İçerisine konulan doğal gıda ve özgün tasarımlı hediyelik eşyalarla bir paketten bir hayata iyiliğin dalga dalga yayıldığı bir yıla hazırlanıyor.

Kazanç Lösemili Çocuklara

Sepet gibi tüm ürünlerin satışlardan elde edilen gelirin tamamı lösemili çocukların ve yetişkin kanser hastalarının tedavi, eğitim ve sosyal ihtiyaçları için kullanılıyor. Öte yandan bu ürünlerin satışı üretim atölyelerinde çalışan Lösemili çocukların annelerinin ve iyileşmiş gençlerin istihdamına da katkı sağlanıyor.

Türkiye’nin Her Yerinden Erişilebilir

Ürünlere Ankara Gaziosmanpaşa, Angora ve İncek, İstanbul Levent ve Ataşehir, İzmir Alsancak, Antalya Muratpaşa şubelerinin olduğu LÖSEV’in “İyi Şeyler Dükkânı” LSV Dükkân mağazalarından ulaşabilirsiniz. Ayrıca İstanbul Nişantaşı, Bağdat Caddesi; Ankara Bahçelievler gibi dönüşümlü olarak kurulan stantları da @lsvdukkan sosyal medya hesaplarından takip ederek ziyaret edebilirisiniz. İnternet üzerinden de www.lsvdukkan.com adresine girerek Türkiye nin her yerinden de sipariş verebilirsiniz. HABER MERKEZİ

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi