Efeler Gazetesi

KUŞADASI’NDA OTİZM MERKEZİNE HAYIRSEVER DESTEĞİ

KUŞADASI’NDA OTİZM MERKEZİNE HAYIRSEVER DESTEĞİ
10 Ocak 2023 - 18:17

Kuşadası Belediyesi ile hayırsever iş insanı Ali Bekmezci arasında ‘Kuşadası Belediyesi Nazik Bekmezci Otizm Merkezi’nin yapımıyla ilgili protokol imzalandı. Belediye Başkanı Ömer Günel, “Otizmli çocuklar için hizmete girecek olan merkezimiz kentimize hayırlı olsun” dedi.

Kuşadası Belediyesi’nin otizmli çocuklara destek olmak amacıyla Türkmen Mahallesi’nde yaşama geçireceği Kuşadası Belediyesi Nazik Bekmezci Otizm Merkezi’nin yapımını imzalanan bir protokolle hayırsever iş insanı Ali Bekmezci üstlendi. Bu kapsamda başkanlık makamında düzenlenen imza törenine Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ve Ali Bekmezci katıldı.

Törende konuşan Belediye Başkanı Ömer Günel, “Otizm merkezimizin yapımını üstlenen hayırseverimize teşekkür ediyorum. Otizmli çocuklar için hizmete açacağımız merkezimizin şimdiden kentimize hayırlı olmasını diliyorum. Otizmli çocuklarımız ile ailelerine destek olmak amacıyla yetki ve imkanlarımız dahilinde her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Otizmin bir engel değil, farklılık olduğunun bilincindeyiz” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi