Efeler Gazetesi

KUŞADASI’NDA KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ YİNE SINIFTA KALDI

KUŞADASI’NDA KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ YİNE SINIFTA KALDI
27 Ocak 2023 - 20:31

HER SAĞANAKTA KARAYOLLARI BAKIYOR KUŞADASI BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AFAD tarafından Kuşadası için 24 saat önce yapılan şiddetli yağmur ve fırtına uyarısına rağmen hiçbir önlem alınmayan Karayolları Genel Müdürlüğü’nün sorumluluğundaki Kuşadası-Söke çevre yolu yine göle döndü. Trafikte zor anlar yaşayan sürücülerin yardımına Kuşadası Belediyesi ekipleri koştu.

Kuşadası Belediyesi ekipleri, kentte sabahın erken saatlerinden itibaren etkili olan gök gürültülü sağanak yağmur ve fırtına nedeniyle oluşabilecek olumsuzluklara karşı teyakkuza geçti. Başkan Ömer Günel’in talimatı ile gece vardiyasındaki ekipler acil durumlara müdahale etmek üzere kritik noktalarda hazır bekledi. Başkan Ömer Günel’in göreve gelmesinin ardından Kuşadası genelinde başlatılan alt ve üst yapıyı yenileme çalışmaları kapsamında 30 yıllık alt yapısı yenilenen Kuşadası’nda,  bakımı yapılan ve temizlenen mazgallar ile yağmur suyu hatları sayesinde kent merkezinde ve ana arterlerde önemli bir sorun meydana gelmedi.

SON 10 YILIN MANZARASINDA DEĞİŞEN YOK

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün sorumluluğunda bulunan Kuşadası-Söke çevre yolu, her yağmurda olduğu gibi bu kez de sürücülere zor anlar yaşattı. Biriken yağmur suları Otogar Kavşağı, Karaova Mevkii ve Kuşadası AVM önündeki yolların bazı bölümlerini göle çevirdi. Sabah saatlerinde mesailerine gitmek zorunda olan bir çok vatandaş işyerlerine zamanında ulaşamadı.

BELEDİYE EKİPLERİNDEN MÜDAHALE GECİKMEDİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan şiddetli yağmur ve fırtına uyarısının ardından sabah saat 05.00 sıralarında başlayan ve kesintisiz olarak 4 saat devam sağanak ve fırtınaya karşı gerekli önlemleri alan Kuşadası Belediyesi, yaşanan tüm olumsuzluklara anında müdahale etti. Fen İşleri, Park ve Bahçeler ile Temizlik İşleri müdürlüklerine bağlı ekipler, Acil Müdahale Birimi ile koordinasyon içerisinde gelen ihbarları anında değerlendirerek sorunları kısa süre içerisinde giderdi ve vatandaşların ulaşımlarını güven içinde gerçekleştirmelerini sağladı. HABER MERKEZİ

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi