Efeler Gazetesi

KUŞADASI YENİ YILA SOKAK PARTİSİYLE GİRDİ

KUŞADASI YENİ YILA SOKAK PARTİSİYLE GİRDİ
01 Ocak 2023 - 18:27

KUŞADASI BELEDİYESİ, YENİ YILDA HERKESİ COŞTURDU

Kuşadalılar 2023’e Kuşadası Belediyesi’nin düzenlediği sokak partisi ve ünlü sanatçı Levent Yüksel konseriyle girdi. En sevilen şarkılarını seslendiren Yüksel, saatler 23.59’u gösterdiğinde binlerce kişiyle birlikte yeni yıl için geri saydı. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, yeni yıl dileklerini ileterek “Mutlu yıllar Kuşadası” dedi.

Kuşadası Belediyesi, yılbaşı gecesi için kenti rengarenk ışıklarla donattı. Görsel bir şölen oluşturan süslemeler, Kuşadalılar ile kenti ziyaret etmeye gelen yerli ve yabancı turistlerden büyük beğeni topladı.

BİNLERCE KİŞİ ALANA AKIN ETTİ

Kuşadası’nda yaşayan ve yılbaşına Kuşadası’nda girmek isteyen binlerce kişi Atatürk Bulvarı’nda kurulan sahnenin bulunduğu alana akın etti. Çocuklar, İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı’nda kendileri için düzenlenen oyun alanlarında gönüllerince vakit geçirirken aileleri de müzik yayınları ile eğlendi.

KUŞADASI BELEDİYESİ’NDEN KESTANE İKRAMI

Gecede Kuşadası Belediyesi tarafından kestane ikramı yapıldı. Yılbaşının vazgeçilemez tadı taze sıcak kestaneler, gecenin coşkusuna tat kattı. Müzik yayını ile başlayan kutlamalar, DJ Kadir Çetin’in sahne performansı ile zirve yaptı. Kutlamalar gecenin sürpriz konuğu müzisyen ve şarkıcı Levent Yüksel ile devam etti. Ünlü şarkıcı Saat 23:00’ü gösterdiğinde sahneye çıktı ve binlerce Kuşadalının alkışlarıyla karşılandı.

BAŞKAN GÜNEL’DEN YÜKSEL’E TÜLÜŞAH HEDİYESİ

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Levent Yüksel’i sahneye çıkmadan önce ziyaret ederek, dünyada sadece Kuşadası’nda yetişen Tülüşah bitkisinin tablosunu ve plaket takdim etti. Ünlü sanatçı ile sohbet eden Başkan Ömer Günel, “Sizin gibi kıymetli bir sanatçıyı Kuşadası’nda ağırlamaktan ve 2023’e birlikte merhaba demekten çok mutluyuz. Bütün herkese iyi yıllar diliyorum” dedi.

LEVENT YÜKSEL’DEN HAYRANINA SÜRPRİZ

En sevilen şarkılarını seslendirmek için saat 23:00’de sahneye çıkan Levent Yüksel, alkışlarla karşılandı. Alanı dolduran on binlerce Kuşadalı hep bir ağızdan Levent Yüksel’in şarkılarına eşlik etti. Ünlü sanatçı gecede Ezgi Doğan isimli hayranına bir de sürpriz yaptı. Ezgi Doğan’ı sahneye çağıran Levent Yüksel, 2021 yılında dünya evine giren hayranı için sembolik bir kına gecesi düzenleyerek ‘Yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar’ isimli türküyü söyledi. HABER MERKEZİ

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi