Efeler Gazetesi

Karamollaoğlu: “Kriz yönetimi yok, yönetim krizi var”

Karamollaoğlu: “Kriz yönetimi yok, yönetim krizi var”
08 Şubat 2023 - 19:53

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Karamollaoğlu, deprem afetinde 60 saatin geride bırakıldığının altını çizerek, “Acılıyız, hüzünlüyüz ve artık aynı zamanda kızgınız. İlk saatlerden beri biz, siz işinizi yapın diye sustuk; siz ise ne susuyor ne de işinizi gereği gibi yapıyorsunuz. Gün, dayanışma günü dedik, siz de dediniz; ama maalesef dayanışma göstermediniz.” dedi.

“Kriz yönetimi yok, yönetim krizi var”

Enkaz altında olan on binlerce insan olduğunu söyleyen Karamollaoğlu, “Hala en temel ihtiyaç maddelerine ulaşımda dahi büyük aksaklıklar var. Hala atılması gereken en basit adımların atılmasında dahi büyük gecikmeler yaşanıyor. Bunlar yokmuş, her şey yolundaymış gibi davranılması ise hiç kabul edilemez. İmkan var, koordinasyon yok. Kriz yönetimi yok, yönetim krizi var. Algıları değil, krizi yönetmeye çalışın lütfen.” ifadelerini kullandı.

“Susun ve işinizi yapın”

Karamollaoğlu, ara sokakların, küçük mahallelerin ve köylerin hala ulaşılmayı beklediğini dile getirerek, “En basit işleri bile talimatla yapan bakanlara, milletvekillerine ve bürokratlara da lütfen talimat verin. Artık sussun ve sadece işlerini yapsın. Bölgeden öncelikle kadın, çocuk ve yaşlıların acilen tahliye edilmesi gerekiyor. Üstüne üstlük şimdi bir de internet ulaşımını engellemeye karar veriyorsunuz. Allah aşkına artık siyasi kaygılarınızı bir kenara bırakın.” diye konuştu.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi