Efeler Gazetesi

KARAKOZ SABAHIN İLK SAATLERİNDE HAYVANCILARLA BULUŞTU

KARAKOZ SABAHIN İLK SAATLERİNDE HAYVANCILARLA BULUŞTU
07 Mayıs 2023 - 18:10

KARAKOZ: HAYVANCILARIMIZIN TÜM SORUNLARINI ‘AMA’SIZ ÇÖZECEĞİZ

CHP Aydın Milletvekili Adayı Evrim Karakoz, Dalama Hayvan Pazarı’nda hayvancılar ve üreticiler ile buluştu.

Çiftçisinden kuyumcusuna, turizmcisinden mobilyacısına Aydın’ın dört bir yanında esnaflar ve vatandaşlar ile buluşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Adayı Evrim Karakoz, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Karakoz’un son durağı Dalama Hayvan Pazarı oldu. Sabahın erken saatlerinde pazara giderek hayvancılar ve celepler ile buluşan Karakoz’a CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin ve Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Artuğ Akosman, önceki dönem Çeştepe Belde Başkanı Ümit Tosun ve Aydın İli Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Altan Bilgen eşlik etti.

KARAKOZ HAYVANCILARA YARININ TÜRKİYE’SİNİ ANLATTI

Dalama Hayvan Pazarı’nda hayvancılara Millet İttifakı tarafından hazırlanan Ortak Politikalar Mutabakat Metni’nde yer alan vaatleri anlatan CHP Aydın Milletvekili Adayı Evrim Karakoz, “Biliyoruz yorgunsunuz, değişim istiyorsunuz. Hiç merak etmeyin, çok az kaldı. 14 Mayıs’ta Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13’üncü cumhurbaşkanımız yapacağız ve özlediğimiz günlere kavuşacağız. Size söz, hayvancılıkla uğraşan ancak mali gücü yeterli olmayan ailelere hibe, ucuz kredi ve TİGEM aracılığıyla ucuz damızlık hayvan desteği sağlayacak, hayvancılık işletmelerinin kendi karma yem ünitelerine sahip olmalarını destekleyeceğiz. Üreticilierimiz traktör, biçerdöver, tarım makinaları gibi tarımsal üretim araçlarının ve canlı hayvan varlığının hiçbir şekilde haczedilmemesini sağlayacağız. Mazot, gübre, yem ve tohum gibi girdi desteklerini çiftçi tarlasını sürmeden, süt sağılmadan, besi hayvanı kesime gitmeden önce verecek, diğer destek ödemelerini üretim sonrası 90 gün içinde ödeyeceğiz. Size söz, hayvancılarımızın, çiftçilerimizin, esnaflarımızın tüm sorunlarını ‘ama’sız çözeceğiz. 15 Mayıs sabahından itibaren huzura ve refaha ulaşacak, hayat pahalılığının sona erdiği, enflasyon yükünün altında ezilmediğimiz bir ülkeye uyanacağız. Çok az kaldı, geliyoruz” dedi.

Karakoz’un Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamını ilettiği üreticiler kendisine ve Kılıçdaroğlu’na destek sözü verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi