Kanber’den farklı galibiyetin yorumu

Kanber’den farklı galibiyetin yorumu

Niğde Anadolu Futbol Kulübünü 5– 1 mağlup eden Efeler 09 Spor Futbol Kulübü’nün (SFK) Teknik Direktörü Veyis Kanber, “Oyun istediğimiz şekilde geçti” dedi.

Efeler 09 SFK, kendi sahasında ağırladığı Niğde Anadolu FK’yı Serdar Sudun ( 2) , Aytaç Deniz, İshak Kurt ve Umut Kaya’nın golleriyle 5 – 1 mağlup etti. Karşılaşmayı değerlendiren Efeler 09 SFK Teknik Direktörü Veyis Kanber, Karşılaşmayı değerlendirdi.

4 Haftadır zorluk derecesi yüksek maçlar oynadıklarını belirten Efeler 09 SFK teknik direktörü Veyis Kanber : “ Bu maçların son bulması açısından bu aradaki farkında kapatmamız açısından önemliydi. Niğde takımını hafta içinde izledik. Ona göre hazırlandık. Oyun istediğimiz şekilde geçti. Beklemediğimiz penaltı golü oldu. Ama oyunun lehimize devam edeceğini çok emindik. İlk yarı ve ikinci yarıdaki oyunumuz istediğimiz şekilde gelişti. Ve tamamında üstün bir oyun sergiledik. Farklı şekilde de galip ayrıldık” dedi.

‘ONLAR MAÇ GÜNÜNE KADAR SANIYORUM NETLİK KAZANACAK’

Sakat ve cezalı oyuncular hakkında bilgi veren Kanber : “ Bundan sonraki oynayacağımız Fatsa maçında Recep arkadaşımız cezalı olacak. Sabutay ve Furkan Tuşik’in sakatlıkları var. Onlar maç gününe kadar sanıyorum netlik kazanacak. Onların dışında herhangi bir sakat ve cezalı oyuncumuz yok“ dedi.

‘FATSA’YA DA 3 PUAN İÇİN GİDECEĞİZ’

Fatsa’ya da 3 puan için gideceklerini belirten teknik patron Kanber : “ Kalan 2 maçımızı da en iyi şekilde bitirip olabildiğince üst sıralarda yer tutmaya çalışacağız. İlk yarıyı da en iyi şekilde bitirmeye gayreti içinde olacağız” ifadelerini kullandı. YENİ KIROBA/SPOR SERVİSİ

Nöbetçi Eczaneler!

YORUM ALANI

Yorum Yok