Efeler Gazetesi

Kanber: “Hedefimiz şampiyonluk”

Kanber: “Hedefimiz şampiyonluk”
19 Aralık 2022 - 17:33

Ligin ilk yarısının son karşılaşmasında 68 Aksaray Belediyespor’u 3 – 2 mağlup eden Efeler 09 Spor Futbol Kulübü’nün (SFK) Teknik Direktörü Veyis Kanber, hem maçı hem de ligin ilk yarısını değerlendirdi. Kanber, “Hedefimiz şampiyonluk ve bir üst lige çıkmak” mesajı verdi

TFF 3’üncü Lig 3’üncü Grup’ta mücadele eden Efeler 09 SFK Teknik Direktörü Veyis Kanber, 68 Aksaray Belediyespor maçı ile ligin ilk yarısını değerlendirdi.

Aksaray’ın birçok maçını canlı izlediğini kaydeden Kanber, “Onlara karşı nasıl oynayacağımızı çok iyi biliyorduk. İlk 10 dakika biraz baskın görünseler de tamamen kontrolümüzde geçti. Daha sonra oyun üstünlüğünü aldık. Orta sahada üstünlük bize geçti. Ön tarafta pozisyonlarımız oldu. Birkaç pozisyon kullanamadık. İkinci yarıya çok iştahlı başladık. 10 – 15 dakika içinde bütün kontrolü elimize alacağımızı düşünüyorduk ama hiç beklemediğimiz 2 gol gördük. Takımın inancıyla ilgili, ne bende ne de oyuncularımızda tereddüt yoktu. Gerekli hamlelerle goller geldi. Maçı kazanmasını bildik” dedi.

“LİDERİ YENMEMİZ AYRI ÖNEM TAŞIYOR”

Taraftara teşekkür eden Kanber, “Güzel galibiyet oldu. Lideri yenmemiz ayrı bir önem taşıyor. Bu da bizi çok mutlu etti. İlk yarının en son maçıydı malum. Aldığımız 3 puan çok değerli. Yukarıyla puan farkımız açılmadı” diye konuştu.

Ligin ilk yarısını da değerlendiren Kanber, “Ben üçüncü haftada dâhil oldum. Geldiğimde takım deplasmanda bir maç berabere kalmış, içeride de Kepez’e yenilmişti. Geldiğim haftadan itibaren 4 maç üst üste berabere kaldık. Kupada 2 tur geçtik. Ümraniye’ye üçüncü turda elendik. 3 maç üst üste kazandık. Kadromuzda sakatlıklar, kupa maçlarındaki yorgunluk birkaç sakatlığa yol açtı” sözlerine yer verdi.

“İSTEK VE COŞKU SON DERECE İYİ”

Kupa maçlarından sonra toparlandıklarının altını çizen Kanber, “Dışarda beraberlikler, içeride galibiyetler gelmeye başladı. Şu anda 27 puanla ligin beşinci sırasında ve Play Off potası içinde bulunuyoruz. Oyun olarak sporcularımızdan son derece memnunuz. İstekleri, coşkuları son derece iyi. Birkaç takviyeyle birlikte takım ikinci yarıya başlayacak diye tahmin ediyorum. Daha birbirini tanıyan, profesyonel lige alışmış oyuncu grubuyla yola devam edeceğiz. Hedefimiz şampiyonluk ve bir üst lige çıkmak” diyerek sözlerini tamamladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi