Efeler Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Kanber: “Amacımız final oynamak”

Kanber: “Amacımız final oynamak”
31 Mayıs 2023 - 1:05

Efeler 09 SFK, TFF 3. Lig Play-Off ikinci tur müsabakası ilk maçında Cuma günü saat 16.00’da deplasmanda oynayacağı Beyoğlu Yeni Çarşı maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Adnan Menderes Stadı 1 No’lu yan sahada Teknik Direktör Veyis Kanber öncülüğünde gerçekleşen antrenman düz koşuyla başladı. Açma ve germenin ardından 5’e 2 top kapma çalışması ile devam etti. Taktik ağırlıklı yarım saha çift kale maç ile sona erdi. Kaleciler, kaleci antrenörü Bülent Okkan nezaretinde çalıştı.

Antrenmanı Efeler 09 SFK Başkanı Eymen Atay ve yönetim kurulu üyeleri de takip etti.  İlk tur ve Beyoğlu Yeni Çarşı maçlarını değerlendiren Teknik direktör Veyis Kanber, “Tüm amacımız İstanbul’da avantajlı skoru yakalayıp, ikinci maçta iç saha avantajını değerlendirerek finalde 14 Haziran’ da Kepez Belediyespor ile oynamak olacak” ifadelerini kullandı.

detail-photo-fancybox-0

Birinci turu başarılı bir şekilde geçtiklerini belirten Kanber, “Taraftarımızın önünde mahcup olmadık. 10 kişi kalmamıza rağmen güzel bir oyunla turu geçmesini bildik” dedi. Beyoğlu Yeni Çarşı maçları öncesi cezalı ve sakat oyuncular hakkında bilgi veren Kanber, “İshak Kurt’un cezalı olma durumu var. Onun dışında Furkan Tuşik’ in yan bağlarla ilgili sakatlığı var. Beyoğlu Yeni Çarşı ile oynadığımız en iyi maçımızı oynamaya çalışacağız. İkinci maç için iyi bir avantaj yakalamaya çalışacağız. Beyoğlu takımı ile sezon içinde iki maç yaptık. İkisi de içeride ve dışarıda olmak üzere 1-1 berabere bitti. Her iki maçta çok dengeli geçmişti. Buraya gelmeden öncede Beyoğlu takımını analiz ettik. Oynamayı seven, pozitif oyun anlayışı içinde olan bir takım. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. İzleyenlere keyif vereceğiz. Tüm amacımız İstanbul’da avantajı yakalayıp, içerideki avantajla birlikte finale çıkmak” diye konuştu.

detail-photo-fancybox-2

KAPTAN SABUTAY: “FİNALE ADIMIZI YAZDIRMAK İSTİYORUZ” 

Kaptan Sabutay Alper Bayülgen ise deplasmandan avantajlı bir skorla dönmek istediklerini belirtti. Bayülgen, “Artvin Hopaspor maçında taraftarımız mükemmeldi. Bize büyük destek verdi. Onlara mahcup olmak istemiyoruz. İstanbul’ dan avantajlı bir skorla dönüp , yine burada taraftarımızın desteği ile finale adımızı yazdırmak istiyoruz” ifadelerini kullandı. (Yeni Kıroba)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

(c) 2022- Efeler Gazetesi