Efeler Gazetesi

Kalak: “Küllerimizden doğmaya hazırız”

Kalak: “Küllerimizden doğmaya hazırız”
01 Nisan 2023 - 15:00

Aydın’ın efsane Spor Kulübü Aydınspor’un ve Efelerspor 09 SFK tribün lideri Nahit Kalak, hafta sonu oynanacak Aydınspor – Kuyucakspor maçı öncesi Şampiyonluk Kupası adına sosyal medya hesabından futbolculara hitaben çok duygulandıran bir mesaj yayımladı.

“SAHA İÇİ VE DIŞINDA ÇOK GÜÇLÜYÜZ”

Tribün lideri Nahit Kalak; “Tam 14 yıl sonra, 24 Mayıs 2009 tarihinde düşmüş olduğumuz AMATÖR LİG bataklığından kurtulmaya ilk defa bu kadar yakınız. Geçen sene de çok yaklaşmıştık ama bu sezon hem saha içinde hem de saha dışında çok daha güçlüyüz” dedi.

“BU TARİHİ FIRSAT OMUZLARDA APOLET OLMALI”

Önlerindeki fırsatın omuzlarda yük değil apolet olması gerektiğini söyleyen Nahit Kalak; “Önümüzdeki bu tarihi fırsatın önemini iyi kavramanızı istiyoruz. Hiçbir bahanenin ardına sığınmadan, terimizin değil gerekirse kanımızın son damlasına kadar saha içinde ve saha dışında savaşmalıyız. Bu tarihi fırsat omuzlarınıza yük değil APOLET olmalı. Kuşkusuz ki bu sezon sizlerin elinde yükselecek olan “ŞAMPİYONLUK KUPASI” yepyeni ışıl ışıl bir geleceğin ilk kıvılcımı olacaktır” dedi.

“KÜLLERİMİZDEN DOĞMAYA HAZIRIZ”

Tribün lideri Nahit Kalak şöyle devam etti; “ Cumhuriyetimizin 100. Yılında küllerimizden doğmaya hazırız. SEMAVİ BABA için, MEHMET CAN KARTAL için, GÜNGÖR CAN için, MAHMUT EKŞİ için, TOPRAK için; ZEYNEL KARALİ için, BU ŞEHİR için, BİZİM için;

HIRSLA, İNANÇLA, AŞKLA,

“ŞAMPİYONLUK” için SALDIR AYDINSPOR OLEEEYY…

“Bayraklar çıkacak, sokaklar yanacak,

Yer yerinden oynayacak,

Cumhuriyetimin 100. yılında

ZEYBEK şampiyon olacak…” SEMİH BAŞKAR

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi