“Kadın Sağlığı Eğitim Projesi”nin tanıtımı Ortaklar Mahallesinde yapıldı

“Kadın Sağlığı Eğitim Projesi”nin tanıtımı Ortaklar Mahallesinde yapıldı

“Kadın Sağlığı Eğitim Projesi”nin tanıtımı Germencik İlçesi Ortaklar Mahallesinde yapıldı.

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy’un koordinatörlüğünde kadınların sağlığını korumak ve yaşam kalitelerini yükseltmek amacıyla hayata geçirilen “Kadın Sağlığı Eğitim Projesi”nin tanıtım toplantısı Germencik ilçesi Ortaklar Mahallesinde yapıldı.

Ortaklar Orhan Delgen İmam Hatip Ortaokulu konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Hanımefendi Hülya Aksoy, Germencik İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Çiftçi, Germencik İlçe Sağlık Müdürü Enes Kerman ve vatandaşlar katıldı.

Konuşmaların ardından Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Gülnur Saruhan tarafından; Meme Kanseri, Serviks(rahim ağzı) kanseri, Kolorektal (Kalın Bağırsak) kanseri, Kadın Üreme Sağlığı, Cinsel Yolla Bulaşan Hastalıklar, Sigara, Uyuşturucu, Teknoloji Bağımlılığı ve Sağlığa Zararları, Sağlıklı Beslenme, Obeziteden Korunma ve Diyabet, Normal Doğum ve Emzirmenin Önemi, Organ Bağışı ve Önemi, Akılcı İlaç Kullanımı, Kadına Yönelik Şiddet vb. kadın sağlığı ile ilgili sunum gerçekleştirildi ve sorular cevaplandırıldı. HABER MERKEZİ

Nöbetçi Eczaneler!

YORUM ALANI

Yorum Yok