Efeler Gazetesi

Jandarma okul servislerini denetledi

Jandarma okul servislerini denetledi
08 Kasım 2022 - 21:37

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü’nce öğrencilerin okul servis araçlarında huzur ve güven içerisinde yolculuk yapmalarını sağlamak maksadıyla sürdürdüğü çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda Koçarlı ve Karpuzlu ilçelerinde yapılan faaliyetlerde 35 okul servisi denetlendi. Denetimler sırasında okul öğrencilerine trafik kuralları konusunda bilgilendirme yapıldı.

Aydın Valiliği’nden yapılan açıklamada; “Aydın ili Koçarlı ilçesi Bıyıklı Mahallesi İlköğretim ve Ortaokulu öğrencilerini taşıyan 6 okul servis aracı sürücüsü ile 63 öğrenciye eğitim verildi.
Aydın ili Karpuzlu İlçesi Yeni Mahallesinde İlköğretim, Ortaokul ve Lise öğrenicisi taşıyan 29 okul servis aracı kontrol edilerek araç sürücülerine ve rehberlerine eğitim verildi. Sürücülere ve rehber personellere uyması gereken kurallar (özellikle emniyet kemeri kullanımı ve araç içi/ çevresi/okul önü ve çevresinde sigara kullanılmaması) ile genel trafik konularında eğitim verilerek bilgilendirme yapılmıştır” ifadeleri kullanıldı. HABER MERKEZİ

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi