Efeler Gazetesi

İzmir harekete geçti: Yardımlar yola çıktı

İzmir harekete geçti: Yardımlar yola çıktı
12 Şubat 2023 - 17:08

Büyük deprem felaketinin yaralarını sarmak için İzmir’in kanaat önderleri seferber oldu. Kentin Cemiyet hayatına öncülük eden Küçük Kulüp Derneği yardımları koordine ediyor.

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından Türkiye 7’den 70’e vatandaşlar büyük duyarlılık gösterdi. Yurtiçi ve yurtdışındaki yurttaşlar destek için büyük bir çalışma sürdürüyor. İzmir’in önde gelen kanaat önderleri de kaynaklarını depremzedeler için seferber etti.

İzmir’in Cemiyet hayatına öncülük eden Küçük Kulüp Derneği üyelerinin etkin rol aldığı bir kampanya başlattı. Çadır, battaniye, gıda ve temel ihtiyaç maddelerinden oluşan yardımların ilk bölümü deprem bölgesine gönderildi.

‘YARDIM İÇİN BİRLİK ZAMANI’

Yaraların sarılması için birlik zamanı olduğunu vurgulayan Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik, “Millet olarak hepimiz çok büyük acılara neden olan depremlerle sarsıldık, acıyı yüreğimizde hissettik. Üyelerimiz hassasiyetlerini gösterdi. Milli bilincimiz, vatandaşlık bilincimiz birlikte yaşamanın gereğini yapmanın sorumluluğunu yüklüyor bizlere. Kentin kanaat önderlerini biz burada buluşturuyoruz. Aynı şekilde de yardım kampanyasında buluşturmak istedik. İsminin gizli kalmasını isteyen önemli iş insanları destek verdi. Bize gelen yardımları vakit kaybetmeden kamu kurumlarımızın yardım toplama merkezine götürüyoruz. OHAL var. İzni olan bölgede dağıtım sistemi olan kurumlar bu kampanyayı sürdürülebilir kılıyor. Bizden aldıkları malzemeleri depremzedelere ulaştıran kurum ve görev yapan kişilere minnetlerimi sunuyorum. O bölgede ihtiyaç duyulan şeyleri toplamaya ve göndermeye devam edeceğiz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

(c) 2022- Efeler Gazetesi