Efeler Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

HOŞ GELDİN KEMAL MERT ÖZYİĞİT!

HOŞ GELDİN KEMAL MERT ÖZYİĞİT!
06 Mart 2023 - 22:38

TFF 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Efeler 09 Spor Futbol Kulübü, ara transfer döneminde son olarak Kahramanmaraşspor’dan kaleci Kemal Mert Özyiğit’i transfer etti.

Türkiye Futbol Federasyonu 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Efeler 09 Spor Futbol Kulübü, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Yeşil beyazlı ekip bu kapsamda TFF 3. Lig 2.Grup ekiplerinden Kahramanmaraşspor’dan Kemal Mert Özyiğit’i renklerine bağladı. Futbola Aydınspor 1923’te başlayan 28 yaşındaki Kemal Mert Özyiğit, daha sonra Buca Geliştirme altyapısında gelişimini tamamladı ve profesyonel kariyerine başladı.

Kemal Mert Özyiğit sırasıyla Aydınspor 1923, Buca Geliştirmespor, Ankaraspor, Fethiyespor, Çorum FK, Merkür Holding Erbaaspor, Üsküdar Futbol Yatırımları, Sivas Belediyespor, Karaman FK, Bayburt İÖİS ve en son olarak Kahramanmaraşspor’da top koşturdu. Başarılı kaleci TFF 1. Lig’de 3, TFF 2.Lig’de 56, TFF 3.Lig’de 48, Ziraat Türkiye Kupası’nda 11 maçta görev yaptı. U16, U18 ve U19 Yaş kategorilerinde ise 12 kez milli takım formasını giydi.

HOŞ GELDİN KEMAL MERT ÖZYİĞİT!

Efeler 09 Spor Futbol Kulübü, transferle ilgili sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda “Ligin ikinci yarısından itibaren formamızı terletecek olan Kemal Mert Özyiğit’e hoş geldin diyor, Efe armamız altında başarılar diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

(c) 2022- Efeler Gazetesi