Efeler Gazetesi

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

‘Hırsın verdiği öfkeye yenildim’

‘Hırsın verdiği öfkeye yenildim’
14 Eylül 2022 - 0:44

Efeler 09 Spor Futbol Kulübü’nün (SFK) geçen hafta sonu Kepez Belediyespor’la oynadığı karşılaşmada bir grup taraftarla tartışma yaşayan forvet oyuncusu İshak Kurt, hırsın verdiği öfkeye yenildiğini belirterek, yaşanan tatsız olaylardan ötürü özür diledi

TFF 3. Lig’de mücadele eden Efeler 09 SFK’nın forvet oyuncusu İshak Kurt, geçen hafta sonu oynanan Kepez Belediyespor maçında yaşanan olaylara ilişkin açıklamada bulundu.

Kurt, açıklamasında, “Geçen hafta sonunda alın terimiz olan şampiyonluk kupamızı hep birlikte büyük sevinçle kaldırdık. Sizlerle birlikte biz de gururlandık ve bu güzel şehrin profesyonel lig hasretini sona erdirmenin mutluluğunu yaşadık. Ancak maalesef bu güzel günü galibiyetle taçlandıramamanın üzüntüsünü yaşadık ve rakibimize 1-0 mağlup olduk. Herkes gibi biz de maçı kazanmak sizlere ikinci bir sevinç yaşatıp hafta sonunuzu mutlu sonlandırmak istiyorduk, olmadı” ifadelerini kullandı.

ÖZÜR DİLEDİ

“Maçın son dakikalarında tribünün bazı noktalarında aleyhime yapılan hakaretler sonrasında ben de duygularıma yenik düştüm ve karşılık verdim” görüşünü aktaran Kurt, “Yapmamam gerekiyordu ancak maçtaki kazanma hırsımın verdiği öfkeye yenik düştüm. Ben geçen sezondan beri Efeler için tüm takım arkadaşlarımın yaptığı gibi elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğim. ‘Efelik efendiliktir’ sözüyle, başta siz büyük Efeler taraftarı, kulüp yönetimimiz ve tüm arkadaşlarımdan yaşanan tatsız olaylardan dolayı özür diliyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

(c) 2022- Efeler Gazetesi